Nepoțelul lui Piedone către primar: Bunu, te ia Colectiv la închisoare? ”Mă bântuia momentul acesta”. Ce mesaj i-a transmis

Cristian Popescu Piedone, întrebat de nepotul său despre Colectiv/ foto Facebook Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone, întrebat de nepotul său despre Colectiv/ foto Facebook Cristian Popescu Piedone

Nepotul lui Cristian Popescu Piedone a aflat din parc, de la copii, că bunicul său riscă să fie condamnat la închisoare în dosarul ”Colectiv”. 

”Colectiv... Recent, am avut ultimul cuvânt la tribunal. Astăzi... pentru prima oară am vorbit cu nepoțelul meu despre Colectiv! S-a întâmplat așa: Nepoțelul David a intrat val-vârtej în casă și m-a întrebat: - Bunu, te ia Colectiv la închisoare?

Mi-a spus că așa i-au zis niște copii în parc, la joacă. Mda... I-am spus c-o să afle răspunsul în aceeași zi cu mine, cu sora sa, cu verișorii săi, cu părinții lui, cu mamaia lui, cu unchiul lui, cu mătușa lui. După șase ani de coșmar picurat din creștet până în tălpi, mă bântuia momentul acesta. Să vorbesc cu David despre Colectiv, mi se părea nedrept. Dar, astăzi, mi-am dat seama că este mai bine așa. Este bine că a venit și clipa asta. Pentru ca primul meu nepot născut să știe de la mine ce înseamnă Colectiv pentru țară și pentru familia noastră! Este mic, poate prea mic ca să înțeleagă...

”Tatăl lor nu a fost, nu este și nu va fi un criminal!”

Dar pentru copilăria lui, pentru viața lui, e bine să știe adevărul de la mine! Nerăstălmăcit! Măcar așa... o să poată conversa liniștit sufletește cu oricine îi va spune, de mâine încolo, că bunicul său este criminal! El, David, și ceilalți trei nepoței, trebuie să afle de la mine că bunicul Piedone nu este vinovat pentru drama Colectiv! Așa cum i-am spus fetei mele, Ana, și băiatului meu, Vlad, indiferent cine și ce spune în stradă mare, tatăl lor nu a fost, nu este și nu va fi un criminal! Dacă ei, copiii mei, erau atunci acolo, aș fi suferit așa cum suferă părinții copiilor care nu mai sunt! În sufletul meu, aș fi știut că n-am contribuit la suferința lor!

Colectiv m-a distrus pe interior cât o viață întreaga la ocnă! Dar consider că Dumnezeu a vrut să port o cruce mai grea. Și-o voi purta așa cu mine până când vor tăcea și clopotele mele.

Așa că, dragul meu David...  îți scriu și aici, că să rămână scris: Bunicul tău, Piedone, nu a omorât pe nimeni! Știu că ai încredere în cuvântul meu! Te iubesc, așa cum vă iubesc pe toți! Dumnezeu mi-e  martor că ceea ce îți spun este adevărat, dragul meu!” a scris Cristian Popescu Piedone, acum primar al Sectorului 5, pe Facebook. 

Citește și: Dosarul „Colectiv” se apropie de final. Judecătorii au rămas în pronunțare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel