Nelu Tătaru: Medicul rănit la Spitalul din Piatra Neamţ, transferat în Belgia

Medicul Cătălin Denciu
Medicul Cătălin Denciu

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că medicul anestezist din Neamţ care a fost grav rănit în timp ce încerca să salveze pacienţii din incendiu va fi transferat în cursul dimineţii într-un spital din Belgia.

Medicul de la Piatra Neamţ,  Cătălin Denciu, în vărstă de 48 de ani, a fost  transferat, sămbătă noaptea, de la Iaşi către Bucureşti, la Spitalul Floreasca, unde a fost evaluat şi tratat pentru arsuri. Duminică dimineața, în jurul orelor 7:00,  acesta va fi transferat în Belgia, la Spitalul Militar Reine Astrid, la Clinica de Arsuri.

Ministrul Sănătății a precizat că a fost coleg de facultate cu medicul de la Spitalul din Piatra Neamţ şi este un adevărat profesionist.

'Este un profesionist. Îl cunosc din facultate. Îşi face meseria, după cum aţi văzut în această seară, încercând să salveze pe acei pacienţi', a spus Nelu Tătaru. În incendiul izbucnit sâmbătă seara la secţia de ATI a Spitalului Judeţean Piatra Neamţ au murit zece persoane. Alte şapte persoane sunt în stare critică, printre care şi medicul ATI de gardă. Acesta a suferit arsuri grave pe 40% din corp, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel