Surse: Nelu Iordache putea fenta procurorii DNA dacă nu pierdea primul avion

Afaceristul Nelu Iordache putea să scape de procurorii DNA miercuri, 21 iulie, însă acesta ar fi pierdut avionul din cauza formalităților de la aeroport.

Afaceristul Nelu Iordache putea să scape de procurorii DNA miercuri, 21 iulie, însă acesta ar fi pierdut avionul din cauza formalităților de la aeroport, transmite pe surse G4Media.ro. Acesta ajunsese de dimineață pe Aeroportul Internațional Otopeni pentru a lua o cursă low cost la ora 08:10, cu o oră și jumătate înainte să fie preluat de procurorii DNA.

Totuși, Nelu Iordache s-a încurcat în noile proceduri impuse de pandemia Covid-19 pe aeroport, pierzând astfel primul zbor. Până să apuce să decoleze cu al doilea zbor către Roma, Iordache a fost preluat de anchetatori. După aceea, acesta a fost audiat șase ore și a fost pus sub control judiciar pentru trafic de influență și dare de mită.

Săltarea lui Nelu Iordache, făcută publică de Diana Tache la DC NEWS

„Dau şi eu un exemplu de breaking news. Am văzut o ştire mai devreme, în urmă cu vreo 10-15 minute, cum că domnul Nelu Iordache, constructorul, celebrul prieten al lui Ludovic Orban, a fost, ce să vedeţi, săltat de DNA şi dus la audieri", a spus Diana Tache la DC NEWS, miercuri dimineața. „Ca în vremurile bune, săltat din trafic?", a replicat moderatorul emisiunii, analistul politic Bogdan Chirieac. 

„Se pun la punct strategiile, faza pe DNA: E congresul PNL, faza pe DNA”

„Nu ştiu dacă din trafic sau de la domiciliu, este irelevant, dar a fost preluat şi dus cu mandat la sediul DNA, de pe Ştirbei Vodă. Este bine că s-a terminat campionatul, că dl Bologa e la serviciu, astfel încât să se mai întâmple lucruri. Ce, vi se pare că se intenţionează punerea la punct a unor afacerii oneroase desfăşurate de unii şi alţii? Nu, se pun la punct strategiile, faza pe DNA: E congresul PNL, faza pe DNA", a mai spus jurnalista. 

Chirieac, contrariat: Cum adică a fost săltat „Academicianul”?

„Dl Iordache era prim colaborator al DNA. La un moment dat, i se spunea Academicianul, pentru numărul mare de file scrise. Cum adică a fost săltat? Cred că s-a dus dânsul la DNA să mai împărtăşească din experienţe", a mai punctat Bogdan Chirieac. 

„Nu cred că în acest moment există o putinţă din perspectiva colaborării funcţionarilor DNA cu cei de tipul lui Nelu Iordache, astfel încât să poată să sune cineva din sediul DNA şi să îl cheme la nişte discuţii mai sincere când este nevoie. Vom vedea dacă va ieşi, ce ne comunică, dacă ne comunică ceva. E interesant de văzut şi în perioada următoare dacă există şi alte persoane care vor fi invitate la o cafea, după această vizită", a concluzionat Diana Tache.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel