Nelu Iordache a fost audiat la DNA

Nelu Iordache a fost audiat, luni, la DNA, acesta declarând  că nu a avut afaceri cu Dorin Cocoş şi că nu o cunoaşte pe Elena Udrea, după ce a fost întrebat în ce dosar a fost chemat să dea declaraţii.

La DNA a fost luni şi omul de afaceri Ovidiu Tender, surse din DNA spunând că acesta a fost citat să dea declaraţii în dosarul în care a făcut un denunţ împotriva Alinei Bica, legat de o mită pe care i-ar fi dat-o fostului procuror-şef al DIICOT, sub formă de acţiuni, printr-un intermediar care s-a adresat iniţial soţului Alinei Bica.

Tender a spus, la ieşirea de la DNA, că a venit în cazul plângerii sale privind persoanele care i-au furat un avion şi a menţionat că nu a fost chemat pentru a da declaraţii după ce a făcut denunţul împotriva Alinei Bica, dar că se bucură de arestarea acesteia.

Citește și: Ovidiu Tender, audiat la DNA. "M-a bucurat arestarea Alinei Bica"

Întrebat dacă i-a cerut Alinei Bica să îl ajute să scape de pedeapsă, Tender a răspuns: "Dumneaei s-a oferit să mă aresteze, dacă vă duceţi bine aminte".

Alina Bica este cercetată într-un nou dosar, disjuns din cel al despăgubirii ilegale de la ANRP, fiind acuzată, printre altele că l-ar fi ajutat pe Ovidiu Tender să obţină o soluţie favorabilă în dosarul Rafo-Carom.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel