Neliniște la Casa Albă: Obama, acuzat că are acte de identitate false

Barack Obama
Barack Obama

Viitoarele alegeri prezidențiale din SUA intensifică lupta dintre principalii candidați, aceștia fiind nevoiți să contracareze informațiile-bombă despre ei care ies pe bandă rulantă, pe măsură ce termenul scrutinului se apropie. Ultimul vizat este chiar actualul președinte de la Casa Albă, Barack Obama, care, potrivit mărturiilor unui detectiv particular, ar avea acte de identitate false.

Revista National Enquirer a publicat, recent, mărturiile unei femei, Susan Daniels, detectiv particular, care susţine că numărul de identificare socială (echivalentul CNP-ului unui cetățean din România) al actualului lider al Statelor Unite, Barack Obama, este fals, acesta aparținând de fapt unui decedat, scrie libertatea.ro.

Surse din anturajul liderului american de la Casa Albă susțin că Barack Obama este îngrijorat, din cauza noilor dezvăluiri. Pe cardul  SSN (Social Security Number Card) al președintelui Obama nu e dezvăluit numărul lui Obama, despre care se ştie doar că începe cu 042.

Despre actele de identitate ale liderului american în vârstă de 51 de ani au mai exista zvonuri în trecut legate de faptul că acesta nu s-ar fi născut pe teritoriul american, ci pe continentul african, în Kenya. La acea vreme, Barack Obama a negat vehement acest lucru, însă abia anul trecut acesta a arătat un certificat de naştere emis în Hawaii, despre care experţii în autentificări citaţi de presa de scandal din SUA susţin că ar fi fost un fals grosolan, făcut cu ajutorul computerului.

Potrivit acuzațiilor actuale ale detectivului particular, Susan Daniels, numărul de identificare socială al preşedintelui ar fi fost  “împrumutat” de la un bărbat născut în 1890 şi decedat în urmă cu mulţi ani. Prin urmare, susţine Susan Daniels, Obama se legitimează cu acte false.

Pentru a-și susține acuzațiile, Daniels l-a acţionat în justiţie pe preşedinte, care ar putea fi forţat astfel să-şi prezinte toate documentele personale în faţa americanilor.

Având în vedere că numărul de identificare socială începe cu 042 şi că este aferent, se pare, statului Connecticut, se pare că acest document ar fi trebuit să aibă prefixul 575 sau 576, din moment ce Barack Obama s-a născut, potrivit actului de naștere care arată că acesta s-a născut în Hawai. În cazul în care acuzațiile se vor dovedi adevărate, Obama ar putea fi acuzat de fraudă la cel mai înalt nivel, întrucât alegerea sa ca președinte al SUA ar deveni automat neconstituţională, el neavând voie să candideze pentru funcția de președinte, nefiind născut pe teritoriu american.

Surse din interiorul Casei Albe afirmă că procesul ar trebui luat în seamă și ar trebui ca cineva să se prezinte la tribunal pentru a o înfrunta pe Susan Daniels, scrie o altă publicație din SUA, Globe, care susține că acest nou scandal creează neliniște la Casa Albă.

Deoarece membrii administraţiei prezidenţiale nu au oferit nici o explicaţie în acest sens, deși au fost rugați să comenteze situația, deocamdată nu se cunoaște cine se va prezenta la tribunal pentru o înfruntare cu acuzațiile detectivului particular, Susan Daniels.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel