EXCLUSIV  Nelămurire a românilor despre vaccinuri. Carmen Mazilu: Ne-au întrebat cum ne permitem!

Carmen Mazilu, președinte OAMGMAMR - Filiala Bucureşti, a spus care este întrebarea pe care i-o adresează cel mai des oamenii cu privire la vaccinuri. 

Carmen MAZILU - Președinte OAMGMAMR (Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România) - Filiala Bucureşti a vorbit, în cadrul dezbaterii online  „Săptămâna mondială a imunizării - săptămâna speranței în lupta cu epidemiile”, organizată de DC Media Group despre întrebarea pe care i-o adresează cel mai des oamenii cu privire la vaccinuri şi vaccinare.

"Oamenii întreabă cel mai des cât de sigur este un vaccin. Atunci când am promovat cursul de vaccinare, am avut telefoane foarte multe în care oamenii ne spuneau cum ne permitem să spunem că un vaccin este sigur. Am argumentat ştiinţific, am pus persoanele respective în comunicare directă cu specialiştii care au elaborat cursul şi sper că am reuşit să îi lămurim foarte bine.

Aş avea foarte multe de spus despre acest lucru; aşa cum s-a întâmplat cu vaccinarea HPV, o campanie eşuată în România, e clar că de acolo am fi putut trage nişte concluzii foarte bune", a explicat Doina Carmen Mazilu.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel