Negulescu - Kovesi, denunț. Chirieac: Nu se va întâmpla asta. Devastator, dacă...

Negulescu - Kovesi, denunț. Chirieac: Nu se va întâmpla asta. Devastator, dacă...
Negulescu - Kovesi, denunț. Chirieac: Nu se va întâmpla asta. Devastator, dacă...

Procurorul Mircea Negulescu a depus un denunț la PÎCCJ împotriva procurorului-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi. Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat situația în care se află șefa DNA. 

”Președintele Klaus Iohannis, din nefericire, e în fruntea statului subteran în acest moment, din mare nefericire, la fel ca Traian Băsescu. Toată presiunea mediatică care există scoate la suprafață toată mocirla, tot noroiul, ne arată mlaștina care este, din nefericire, într-un punct sensibil în ceea ce privește justiția din România.” a spus analistul politic Bogdan Chirieac, la Antena 3. Acesta a subliniat că ”trebuie îndreptate toate lucrurile de acolo, nu trebuie să ne focalizăm pe revocarea doamnei Kovesi. Nu se va produce”. 

”Devastator. Dacă apare în presă”

În ceea ce privește demisia lui Kovesi, analistul politic nu crede că se va întâmpla și adaugă că ”Nu cred că onorabilul Parchet General va începe o anchetă pe denunțul lui Portocală. Nu cred că se va întâmpla asta. Denunțul acela, dacă apare în presă, va fi devastator, dar nu cred că va clinti ambasadele.”

Mircea Negulescu a afirmat că el nu este martor sub acoperire și nu deține informații compromițătoare la adresa vreunei persoane din conducerea DNA. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel