Negulescu i-a arătat pisica lui Ponta. Pe cine a adus lângă el în interviul de 14 ore / foto

Mircea Negulescu, procurorul Portocală, a acordat un interviu pentru Realitatea Plus în care a vorbit despre Victor Ponta.

Procurorul Mircea Negulescu a oferit un interviu maraton, de 14 ore. În timpul interviului, și-a mângâiat, din când în când... pisica în vârstă de vreo 20 ani.

Probabil a fost o aluzie la Victor Ponta care a fost numit ”pisic” de Traian Băsescu.

2. -imagine fara descriere- (pisica-negulescu_30095900.png)

"E primul interviu pe care îl acord unei televiziuni pentru că am crezut că e mai bine să nu vorbesc, dar acum îmi dau seama că trebuie să vorbesc pentru că oamenii trebuie să știe ce s-a întâmplat într-adevar și de ce a trebuit eu să stau acolo 21 de zile, ca să fiu redus la tăcere, asta se dorea. Acum m-am hotărât să vorbesc și o să vă spun niște lucruri care sunt interesante pentru telespectatori, cetățeni, pentru președintele României. Că nu știe anumite lucruri și chiar vreau să le afle acum", mărturisește, în interviul acordat în exclusivitate Realitatea PLUS, procurorul Mircea Negulescu. 

"În campania pentru prezidențiale, unde a candidat domnul Iohannis împreună cu un alt domn, domnul Victor Ponta a beneficiat de 2,5 milioane de dolari de la domnul Sebastian Ghiță, prin niște firme din Ploiești, n-aș vrea să dau numele acum, dar credeți-mă că le știu, ca să aducă în România doi consultanți politici de la prestigioasele firme de specialitate Podesta și 370 Revolution (...) și l-au consultat pe domnul Ponta în toată campania electorala. Bineînțeles că a pierdut. A câștigat Iohannis”, a zis procurorul.

Ghiță voia să fie ministru, să controleze toate contractele IT, conform lui Portocală

"Domnul Ghiță, care se ocupa cu IT-ul, voia să ajungă ministrul Tehnologiei, bănuiesc că vă dați seama de ce. Ca să poată avea toate contractele IT din România. Pentru Ghiță 2,5 milioane de dolari nu reprezintă nimic. E cum ați avea dumneavoastră 100 de lei în buzunar. Contractele sunt pe bani foarte mulți și pentru el nu înseamnă nimic 2,5 milioane de dolari”, a mai spus Portocală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel