Negrescu și meandrele concretului: Guvernul, pregătit să gestioneze scenarii Brexit

Bogdan Cotigă / 11 iul 2018 / 22:11 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu a comunicat  faptul că România este pregătită să gestioneze scenarii de evoluție a negocierilor pentru Brexit,  fără a se referi la nimic concret. 

Victor Negrescu a salutat implicarea mediului academic şi a celui asociativ în procesul de consultare publică şi oferirea de puncte de vedere care să fie integrate în procesul de reflecţie derulat la nivel instituţional pentru fundamentarea acţiunilor Guvernului României în contextul Brexit. 'România trebuie să îşi folosească în continuare toate resursele pentru a gestiona procesul de negociere privind ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană la nivelul aşteptărilor cetăţenilor şi în deplin acord cu obiectivele sale în context european.

În acest sens, aceste procese de consultare pe care le-am demarat încă de la preluarea mandatului joacă un rol important, iar discuţiile cu partenerii din mediul academic şi asociativ au generat multe idei şi observaţii consistente, care completează într-un mod eficient abordarea instituţională', a declarat Victor Negrescu.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26