Negoiţă, despre Poliţia Locală Sector 3: Nu îşi fac treaba întocmai

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a declarat, miercuri, că este foarte nemulţumit de activitatea poliţiştilor locali, de faptul că aceştia "nu îşi fac treaba întocmai".

"Atunci când găsesc mizerie în oraş trebuie să am şi amenzi pentru cei care nu au păstrat curăţenia. Că nu îi prinde pe toţi (pe cei care nu păstrează curăţenia - n.r.), asta e o chestiune clară, nu mă aştept la asta, dar vreau să-mi prindă cât mai mulţi. Ordinea şi regulile trebuie să fie respectate, iar Poliţia Locală nu face atât cât ne-am dori în acest sens. (...). Acum construim sisteme prin care să-i verificăm, De la 1 octombrie vor fi internalizaţi (poliţiştii locali - n.r.) în aparatul Primăriei şi o să mă ocup mai clar de dânşii", a precizat Negoiţă la o întâlnire cu cetăţenii din sector, potrivit Agerpres.

O altă problemă enunţată de edil în cadrul menţionat a fost cea a salubrizării în sector, iar în acest sens a anunţat că sunt peste 20 de parcări, 'deja cu aviz', unde se montează semne de oprire interzisă, conform programului de curăţenie. 'La ora asta ne chinuim să facem curat pe sub maşinile oamenilor. Avem aprobare pentru 20 de parcări în care o să punem indicatori de program, interval în care nu se va putea parca. Pentru cei care nu vor respecta avem procedură de ridicat maşini şi vor plăti pentru asta. Va fi un succes, în sensul că va fi mult mai curat în Sectorul 3', a mai precizat Negoiţă.

O altă chestiune discutată cu cetăţenii a fost cea a ţânţarilor, problemă ridicată de cetăţenii prezenţi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel