Negocieri pentru reluarea nunților și botezurilor. Nicoleta Voicu: Artiștii mor în sărăcie și sunt aruncați în gropi

Foto: Facebook Voicu Nicoleta
Foto: Facebook Voicu Nicoleta

Furnizorii din industria nunților s-au grupat într-o asociație și sunt în negocieri cu autoritățile pentru ca evenimentele să fie din nou permise. Cântăreața de muzică populară Nicoleta Voicu a vorbit, vineri, despre acest subiect. 

Cântăreața de muzică populară Nicoleta Voicu a declarat, vineri, la Antena3, că în ciuda negocierilor care se poartă cu autoritățile pentru reluarea nunților și botezurilor, „eu cred că nu ne vom relua activitatea până la sfârșitul anului.”

Nicoleta Voicu este convinsă că „vor fi restricții și în lunile următoare”, motiv pentru care nici nu crede că ar putea, cumva, să-și reia activitatea.

Cât despre situația artiștilor în acest moment, Nicoleta Voicu a spus că „este mai mult decât critică.”

Artiștii mor în sărăcie și sunt practic aruncați în gropi, doar că nu sunt comune și avem o cruce la cap. A fost în ultima perioadă un linșaj mediatic la adresa noastră. S-a plusat foarte mult pe veniturile exorbitante, banii pe care îi câștigăm noi, fără ca oamenii să aibă idee ce implică profesia noastră. Asta din cauza lipsei educației muzicale, care se făcea înainte. Publicul nu știe! Publicul nu știe ce sacrificii facem.”, a adăugat Nicoleta Voicu. 

În continuare, cântăreața de muzică populară a amintit de o altă problemă: artiștii nu au, în multe cazuri, contracte încheiate cu restaurantele în care cântă.

„Mă opresc în speță la noi, la soliștii de muzică populară...  Marea majoritate a instrumentiștilor și soliștilor de muzică populară nu au contracte. Cântă pe ce pică de la masele clienților. Și așa, ne trezim după o muncă de o viață, că nu beneficiem de pensie.”, a precizat ea, la Antena3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel