Necula îl dă în judecată pe Boldea. Vezi aici motivul

Senatorul-PD-L-Marius-Necula--acuzat-ca-a-furat-un-brevet-de-inventie
Senatorul-PD-L-Marius-Necula--acuzat-ca-a-furat-un-brevet-de-inventie

Senatorul Marius Gerard Necula a fost audiat, vineri dimineață, de procurorii DIICOT Galaţi, în dosarul Boldea, în urma acuzației acestuia, de săptămâna trecută potrivit căreia, senatorul i-ar fi cerut 15.000 de euro pentru a-i face rost de o adeverinţă de la Arhivele Naţionale.

Mihail Boldea a declarat, luni, la completul de cinci judecători al instanţei supreme care a judecat recursul faţă de arestarea lui preventivă pentru 30 de zile, că în cazul unuia dintre imobilele pentru care este cercetat a apelat la senatorul Marius Necula, cerându-i ca, prin cunoştinţele acestuia, să îi obţină o adeverinţă de la Arhivele statului, care îi era necesară la tranzacţionare.

"În urma declaraţiilor aberante făcute de către inculpatul Mihail Boldea am vrut să clarific situaţia. Am declarat procurorului de caz că nu cunosc nimic în legătură cu acest subiect şi că nu am nicio legătură cu faptele săvârşite de Mihail Boldea. El trebuie să răspundă pentrut tot ce a făcut", a declarat Necula, la ieşirea din sediul DIICOT, unde a stat aproximativ 30 de minute, informează Mediafax.

Senatorul Marius Necula a decis că Mihail Boldea trebuie să răspundă pentru afirmațiile mincinoase cu privire la persoana sa și că îl va da în judecată, deși numai contează, la ”câte probleme are”

"În urma celor spuse de inculpatul Mihail Boldea, în aceeaşi zi am făcut o cerere către procurorii DIICOT să fiu audiat în cel mai scurt timp. M-au contactat, m-au întrebat când sunt în Galaţi şi am stabilit ca în această zi să ne întâlnim. Le-am declarat că nu am nici cea mai mică implicare în matrapazlâcurile lui Boldea, procurorul de caz de altfel ştie foarte bine ce şi cum despre acest dosar, aşa că m-a întrebat formal dacă am vreo legătură cu directorul arhivelor din Galaţi, i-am spus că nu, nu l-am întâlnit niciodată. Asta a fost tot, am stat jumătate de oră, a durat mai mult redactarea declaraţiei pe calculator decât ce am spus eu", a precizat Necula pentru NewsIn.

"Am vorbit deja cu avocatul, îl dau în judecată, nu că ar mai conta, la câte probleme are, dar sunt obligat să fac acest lucru pentru onoarea mea", a conchis senatorul PDL, Marius Necula.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel