Necazurile nu se opresc în SUA. Un alt bărbat a fost ucis de polițiști

Deși în ultimele luni s-au iscat numeroase conflicte între cetățeni și polițiști americani, se aștepta ca după finalizarea alegerilor prezidențiale și alegerea unui președinte legitim, acestea să se diminueze. Astăzi, un alt bărbat a fost ucis de forțele de ordine.

Un bărbat din Baltimore, Maryland, a fost ucis luni dimineață după ce ar fi ajuns în dreptul unei mașini de poliție și a deschis focul asupra ofițerilor care stăteau în interior, lovind pe unul dintre aceștia, au precizat oficialii. Ofițerii, îmbrăcați în uniforme din cadrul grupului operativ de detenție a departamentului de poliție din Baltimore, efectuau supravegherea în legătură cu un mandat de violență domestică. În timp ce analizau, suspectul a ajuns în preajma autoturismului, a declarat comisarul de poliție Michael Harrison în timpul unei conferințe de presă.

„Bărbatul, care încă nu a fost identificat a deschis focul asupra vehiculului de supraveghere al ofițerilor noștri, lovind unul dintre ofițeri în coapsa superioară”, a spus Harrison. Poliția a acordat ajutor până când personalul medical a venit la fața locului. Suspectul a fost dus la un spital din zonă, dar nu a putut fi salvat. Între timp, ofițerul rănit a fost internat în „stare bună”, a spus Harrison, informează FoxNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel