EXCLUSIV  Cum a fost la mall în prima zi când s-a redeschis! Ce se întâmplă în magazine

Românii abia au așteptat redeschiderea mall-urilor.

Prima zi de redeschidere a mall-urilor a însemnat aglomerație la un centru comercial din Cluj. Cozi s-au format luni în jurul câtorva magazine. Deși afară ploua cu găleata, înăuntru se simțea un aer irespirabil, probabil și din cauza faptului că nu funcționa aerul condiționat. Chiar dacă nu toate activitățile specifice mall-ului sunt deschise (cafenele, restaurante, cinema), sute de oameni cu mască la purtător au dat buluc în magazine să vadă ce e nou.

Deși zona food-court este închisă, s-au format cozi la două renumite fast-food-uri, care sunt deschise, spre bucuria oamenilor care au așteptat minute în șir pentru a-și comanda la pachet o porție de cartofi prăjiți sau un hamburger.

Amintim faptul că de luni, 15 iunie, s-au reluat activităţile de comercializare cu amănuntul a produselor şi serviciilor în centrele comerciale în care îşi desfăşoară activitatea mai mulţi operatori economici. În interiorul centrelor comerciale nu se permite însă activitatea restaurantelor, cafenelelor sau altor asemenea localuri publice, cu excepţia celor dispuse în exteriorul clădirilor, în aer liber, cu asigurarea unei distanţe minime de doi metri între mese şi cel mult 4 persoane care nu sunt membri ai aceleiaşi familii la o masă, precum şi exploatarea locurilor de joacă, a sălilor de jocuri şi a cinematografelor.

2. -imagine fara descriere- (coada-la-mall-2_86779200.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel