Neamțu: ANI și CSM sunt linia Mărășești-Oituz a statului nostru

neamtu dece
neamtu dece

Președintele Noua Republică, Mihail Neamțu, a vorbit într-un interviu acordat Adevărul pe marginea raportului MCV, considerând că în cadrul acestuia există sancțiuni pentru încercările Guvernului și Parlamentului de a intimida Justiția.

”Mie mi se pare că există acolo o sancţiune aspră asupra Parlamentului şi asupra Executivului din cauza încercărilor de a intimida justiţia. Domnul Ponta şi-a permis să facă comentarii la speţa ICA şi să aibă opinii cu privire la mutarea dosarului la Înaltea Curte a lui Dan Voiculescu, ceea ce este inacceptabil pentru un premier. Am avut mitingul de solidaritate de la Năvodari. Sunt lucruri inacceptabile. ANI, CSM, Înalta Curte reprezintă linia Mărăşeşti-Oituz a statului românesc. Justiţia trebuie apărată acum cu orice preţ”, a declarat Mihai Neamțu.

Liderul partidului devenit de curând al zecelea din Parlament anticipează că USL va ajunge să clacheze iar atunci oamenii vor căuta soluții și la democrat-liberali.

”USL va fi zdrucinat treptat de crize sociale şi economice. Nu mai au bani - vedeţi citostaticele, dar şi sistarea proiectelor de infrastructură. Socialiştii nu pot repara bine un coteţ, darămite să administreze o ţară. USL se va prăbuşi dar milioane de alegători vor căuta alternativa la PNL, PSD sau PDL”, a spus președintele Noua Republică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel