"Nea Mărin", provocări noi pentru vedete

Nea Mărin
Nea Mărin

Cea de-a șaptea ediție a show-ului ”Poftiți la Nea Mărin”, difuzată luni și marți, la Antena 1,  vine cu o mulțime de surprize pentru telespectatori, dar și cu nenumărate provocări pentru cele patru vedete invitate: CRBL, Vica Blochina, Ionuț Ghenu și Andreea Tonciu.

”Doi ani de zile i-am simțit lipsa lui Nea Mărin. Mi-a fost atât de dor de el... Am lipsit acești doi ani pentru că am născut-o pe Rebecca”, mărturisește Andreea Tonciu, care este deja obișnuită cu stilul de lucru al lui Nea Mărin.

Pe de altă parte, Ionuț Ghenu susține că pentru el participarea la acest reality show este o premieră și nu știe absolut deloc la ce să se aștepte. ”Eu eram pregătit să fie ca la Asia Express, așa că atunci când în prima dimineață am văzut mâncare și liniște am fost șocat”, spune Ionuț Ghenu.

(w670)

Surprize de proporții

Cei patru vor avea parte încă din prima zi de o surpriză de proporții din partea lui Nea Mărin și vor fi nevoiți să facă față unor situații neașteptate. Cum se vor descurca Andreea Tonciu, Vica Blochina, CRBL și Ionuț Ghenu cu sarcinile pe care le vor primi de la Nea Mărin, telespectatorii vor vedea în cadrul celei de-a șaptea ediții a show-ului ”Poftiți la Nea Mărin”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel