EXCLUSIV  Nazare, demis de Cîţu. Ciuvică: O golănie! Acesta e principalul motiv

Mugur Ciuvică a comentat modul în care Florin Cîţu l-a îndepărtat pe Alexandru Nazare de la conducerea Ministerului Finanţelor. 

"E o golănie, dar e o golănie care vine din bătaia lor, asta de maidan. Nu ştiu dacă în spate mai sunt alte combinaţii, interese pentru împrumuturi şi comisioane la împrumuturi... Văd şi eu că toată lumea vorbeşte despre asta, dar nimeni nu vorbeşte cu subiect şi predicat. E o ipoteză pe care eu nu o exclud, dar nici nu pot să o susţin.

Dar sigur principalul motiv e acela că domnul Cîţu vrea să controleze el banii la rectificare, să dea el bani PNL-iştilor ca să-l voteze la congres. Asta sigur este. Dacă în afară de asta mai este şi partea cu împrumuturile, nu ştiu, să vedem.

Dar asta cu interesul lui să gestioneze el banii ca să facă rectificarea... Aţi şi văzut că a spus că stă 45 de zile interimar la Ministerul de Finanţe, a zis că rectificarea va fi pe la jumătatea lui august, deci omul şi-a fixat clar programul ca în astea 45 de zile de interimar la Finanţe să facă şi rectificarea şi să le dea primarilor, preşedinţilor de consilii judeţene, ce mai are el pe acolo, banul, ca să-l voteze, apoi, în septembrie, la congres", a declarat Mugur Ciuvică în cadrul emisiunii "Miercurea Neagră" difuzată la DC News şi DC News TV.

VIDEO:

 

 

Cîţu: La Finanţe - proiecte întârziate; niciun lider al coaliţiei nu s-a opus revocării lui Nazare

 

Premierul Florin Cîţu a declarat, joi, după ce a anunţat revocarea lui Alexandru Nazare din funcţia de ministru de Finanţe, că decizia sa a fost luată în contextul în care sunt "foarte multe" proiecte întârziate.

"Decizia am luat-o după o analiză pe care am făcut-o la şase luni de zile. Astăzi, vorbim despre Ministerul Finanţelor. Avem proiecte întârziate la Ministerul de Finanţe, proiecte importante pentru a atrage fonduri europene, cât şi pentru eliminarea evaziunii fiscale. Din păcate, acolo sunt cele mai multe proiecte întârziate. (...) Sunt foarte multe proiecte întârziate, de aici şi decizia mea. (...) Sunt proiecte care au impact în viitor", a explicat Cîţu, după şedinţa de Guvern, la Palatul Victoria.

El a subliniat că niciun lider al coaliţiei guvernamentale nu s-a opus deciziei sale.

"Este decizia şi atributul premierului să ia această decizie. Au fost informaţi liderii coaliţiei, niciunul dintre ei nu s-a opus", a precizat prim-ministrul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel