Năvodari. Copii de la creşă, obligaţi să se spele cu apă din toaletă!

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Scene revoltătoare filmate la o creşă din Năvodari, judeţul Constanţa. O îngrijitoare a fost filmată în timp ce îi batjocorea pe copii şi îi obliga pe aceştia să se spele pe faţă cu apă din toaletă. În plus, aceasta îi obliga pe cei mici şi să bea apă din vasul de wc. Imaginile au fost înregistrate de un părinte, care a depus şi plângere la poliţie! 

„Numai figuri ai în cap! Fir-ai a naibii de zăpăcită, în ce hal poate să alerge şi umflatul ăsta se ia după ea”, se aude o îngrijitoare spunând pe înregistrare, potrivit ştirilor Antena3. 

Ţipetele copiilor au fost înregistrate de un sistem montat de unul dintre părinţi, iar modul în care cei mici sunt umiliţi de angajatele creşelor i-au revoltat pe aceştia. Alertaţi de părinţi, oamenii legii au deschis o anchetă. Şi conducerea creşei a demarat cercetări în acest caz. 

Părinţii au reacţionat imediat

„Am aflat că sunt trataţi foarte urât, sunt bruscaţi, sunt înjuraţi, jigniţi”, a explicat un părinte la Antena3. 

„Pe lângă faptul că m-a deranjat foarte tare că a pus-o să se spele cu apă din toaletă pe faţă, se ţipă încontinuu la ea, ţin să cred că au ceva personal cu ea, pentru că 80% din acea înregistrare de o oră nu se ţipă, se urlă”, a spus mama unui copil. 

Părinţii spun că nu se vor opri până când angajatele creşei nu vor plăti pentru tratamentele inumane la care i-au supus pe cei mici. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel