Kola Kariola, SMS-uri către Ludovic Orban. ”Nu mă dezlipesc de telefon, așteptând răspuns”

Marius Chirca, președintele asociației Kola Kariola, a transmis un mesaj premierului Ludovic Orban pentru salvarea oilor de pe nava răsturnată, lângă Portul Midia.

”Vă scriu acest mesaj la disperare și pot spune că o fac în numele a peste 200000 de oameni care așteaptă cu sufletul la gură să facem o minune pentru cele 33 de oi blocate în Portul Midia și în mod special cele sute care-și urlă disperarea și durerea pe vaporul morții. Poate posibil să știți și vă confirm și eu că vasul este scufundat parțial, iar în partea de deasupra apei se află încă animale vii. Unele sunt rănite grav, pline de sânge, iar moartea e lentă și cumplită, din cauza durerilor, a lipsei de apă și mâncare. În era PSD m-am obișnuit să nu primim sprijin de la nici o autoritate de stat, iar ieri, eu, familia și foarte mulți oameni care ne susțin și ne respectă activitatea am fost să vă susținem prin votul nostru cu speranța că vom găsi la noul guvern oameni care să sprijine cauza acestor suflete nevinovate.

Am aplaudat înlăturarea domnului Geronimo Brănescu de la conducerea ANSVSA și sper din suflet că ați numit un om competent, corect, un om cu milă față de animale, un om care în acest moment este poate principalul factor de decizie în ceea ce privește soarta acelor animale aflate în suferință. Vă rog, vă implor faceți ceva să salvați acele suflete nevinovate și bucurați inimile a sute de mii de oameni care trăiesc emoții enorme din pricina a ceea ce se întâmplă în Portul Midia. Este prima zi după alegeri și poate vom începe să avem România Normală!

Noi Asociația Kola Kariola avem documentele cât și logistica necesară pentru a prelua cele 33 de oi aflate în port. Dacă autoritățile ne cheamă suntem dispuși la orice oră să ne mobilizăm și să anunțăm la ce se mai poate salva de pe vaporul morții. Trebuie să recunosc că nu-mi pun speranțe să-mi răspundeți, dar undeva în sufletul meu păstrez o fărâmă de optimism. Cu respect!” este mesajul transmis de Marius Chirca, de la Kola Kariola, către Ludovic Orban. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel