EXCLUSIV  Naty Badea, emisiune de satiră politică: M-a aruncat pur și simplu pe post

Rodica Mitu / 02 noi 2019 / 18:32 Salveaza PDF Comentarii
Naty Badea
Naty Badea

Naty Badea a vorbit despre începuturile sale în televiziune.

Naty Badea, producător Antena 3, scriitoare și profesoară de italiană, a vorbit despre începuturile sale în televiziune în cadrul unui interviu acordat DCNews. În 2003, Naty Badea prezenta „Monologurile lui Naty" la Realitatea TV, o emisiune care se bucura de audiență.

„Era o emisiune de satiră politică. Silviu Prigoană m-a aruncat pur și simplu pe post la o săptămână sau două după ce am dat probele. Mă cuprinsese o panică teribilă. Aveam un monolog, apoi câteva rubrici pe care eu le montan, eu puneam voce. Era o emisiune cap-coadă făcută de mine. Dura aproximativ 15 minute. Avea audiență la vremea aceea", a povestit Naty Badea la DCNews.

„Am început de jos, lucru care mă bucură foarte mult pentru că nu cred că poți face foarte bine meseria aceasta decât dacă ai făcut toate muncile până acolo. Am fost producător la știri, mi se pare o meserie foarte grea, solicitantă și dacă nu ai idee cu ce se mănâncă televiziunea - de la montaj, la redactare etc - nu poți avea o astfel de funcție. Nu regret că am început de jos”, a adăugat Naty Badea.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25