Naționaliștii timișoreni vor sterilizarea romilor și retragerea bazelor americane

tiganci
tiganci

Naționaliștii Autonomi din Timișoara (N.A.T.), o grupare radical-politică a tineretului din orașul de pe malurile Begăi, promovează mesaje care pot fi considerate rasiste. De asemenea, N.A.T. atacă mass media și vor retragerea bazei americane de la Deveselu. Cel mai șocant mesaj privește castrarea femeilor rome.  Ei oferă fiecărei femei rrome, care dovedește cu un act medical că a fost sterilizată în 2013, câte 300 de lei, scrie antena3.ro. Este posibil ca Parchetul și Consiliul pentru Combaterea Discriminării să se autoasesizeze în acest caz.

Naționaliștii Autonomi susțin că aceasta este o metodă tocmai bună pentru țigăncile care "nu-și pot educa progeniturile pentru a nu mai fi o povară a societății românești".

Rezolvarea "problemei țigănești" este doar un pas în atingerea scopului N.A.T.. Ei urmăresc să unifice România după modelul german, să conserve genotipul rasial, să elimine capitalismul și să-l înlocuiască cu național-socialism (nazism). De asemenea, ei au în vedere naționalizarea băncilor și transformarea Parlamentului în unul unicameral. Au în vedere ca locurile de muncă să fie doar pentru români. În acest sens propun trimiterea în țările de origine a muncitorilor din China și India. Combaterea multiculturalismului și înăsprirea dreptului de azil sunt alte două obiective N.A.T..

Un alt obiectiv al naționaliștilor autonomi este interzicerea trusturilor media, pentru că ar fi un factor de manipulare. Interzicerea avorturilor și opoziția totală față de metisaj sunt alte două obiective. De asemenea, vor să desființeze bazele americane de pe teritoriul românesc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel