România - Suedia. Nordicii, susţinuţi de aproximativ 1.200 de fani pe Arena Naţională

Arena Nationala
Arena Nationala

Federația Română de Fotbal a anunțat că naționala Suediei va fi susținută de aproximativ 1.200 de fani la meciul pe care îl vor disputa contra tricolorilor, vineri, de la ora 21:45, pe Arena Națională, în preliminariile EURO 2020.

Mai exact, în urma ședinței de organizare organizate în dimineața zilei de vineri, Suedia a anunțat că va fi susținută de un grup de 1.204 fani. De partea cealaltă, 50.000 de suporteri români vor susține echipa națională pe cel mai mare stadion al țării. Porțile pentru accesul în "Arena Fanilor" se deschid la ora 18:30, accesul în incinta stadionului se va face o oră mai tîrziu, începând cu ora 19:30, mai scrie FRF.

De asemenea, Federația Română de Fotbal mai informează că partida România-Suedia se va disputa cu acoperișul deschis, în ciuda faptului că antrenamentele oficiale ale celor două formații s-au desfășurat cu arena acoperită. În ultimele două meciuri din grupa F de calificare la Campionatul European din 2020, România va întâlni Suedia, vineri, de la ora 21:45, la Bucureşti, pe Arena Naţională, şi Spania, luni, de la ora 21:45, la Madrid, pe Wanda Metropolitano, transmite Mediafax.

Înaintea ultimelor două partide din grupă, Spania şi-a asigurat prezenţa la turneul final, însă bătălia pentru locul secund se va da între Suedia şi România. Pentru a fi siguri de calificare, tricolorii trebuie să învingă echipa nordică şi să obţină cel puţin o remiză cu Spania.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel