VIDEO Naționala a plecat în Suedia, iar elevii lui Rădoi au jucat cu Spania. Sinteza știrilor sportive

Naționala Românieie a ajuns la Stockholm pentru meciul cu Suedia. foto: FRF
Naționala Românieie a ajuns la Stockholm pentru meciul cu Suedia. foto: FRF

Vă prezentăm sinteza știrilor din sport din ultimele ore - sinteza vineri, 22 martie 2019.

* Selecţionata de fotbal Under-21 a României a fost învinsă de formaţia similară a Spaniei cu scorul de 1-0 (0-0), joi, la Granada, într-un meci amical. * Sportivul român Marian Drăgulescu s-a calificat, joi, în finala de la sărituri în cadrul Cupei Mondiale de gimnastică artistică de la Doha (Qatar), potrivit site-ului oficial al competiţiei.

* Directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Mihai Stoichiţă, a declarat, joi, că este o performanţă faptul că echipele naţionale Under 19 şi Under 17 ale României s-au calificat la tururile de elită şi că înfrângerile drastice cu selecţionatele Irlandei, respectiv Austriei nu trebuie să ducă la distrugerea acestor generaţii de fotbalişti.

* Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, a declarat joi, la Aeroportul Henri Coandă, la plecarea lotului echipei naţionale spre Stockholm, că ar fi mulţumit dacă selecţionata României ar obţine o remiză în partida cu Suedia, din debutul preliminariilor pentru EURO 2020. El a mai spus că echipele naţionale de fotbal Under 17 şi Under 19 ale României, care au suferit înfrângeri drastice la tururile de elită, sunt deficitare la capitolele forţă şi pregătire fizică şi că jucătorii au nevoie de meciuri competitive.

* Campioana CS Dinamo Bucureşti a învins-o în deplasare pe CS HC Buzău 2012 cu scorul de 32-29 (18-14), joi, într-o partidă din etapa a 24-a a Ligii Naţionale de handbal masculin.

* Naționala României a ajuns la Stockholm, pentru meciul cu Suedia. După ce joi dimineață s-au antrenat la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, jucătorii naționalei au decolat spre Suedia, acolo unde au ajuns după un zbor care a durat aproximativ trei ore.

VIDEO Naționala a ajuns la Stockholm


* Naţionala feminină de handbal a României a fost învinsă clar de echipa Franţei, cu scorul de 28-18 (15-8), joi seara, la Clermont-Ferrand, în prima zi a puternicului turneu Golden League.

* Marius Copil a fost învins de spaniolul Albert Ramos Vinolas, cu 6-4, 6-2, joi, în prima rundă a turneului ATP Masters 1.000 de la Miami (Florida), dotat cu premii totale de 8.359.455 dolari.

* Irina Begu a fost învinsă de revelaţia acestui sezon în circuitul WTA, jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, în trei seturi, cu 4-6, 7-6 (2), 6-2, joi, în prima rundă a turneului de la Miami (Florida), dotat cu premii totale de 9.035.428 dolari.

* Daniel Cristian Martin (Clubul Sportiv Municipal Bacău) a câştigat, joi, titlurile în probele de 100 m liber şi 200 m fluture, în ziua a doua a Campionatelor Naţionale de înot în bazin de 50 de metri de la Bacău.

* Fostul preşedinte al Federaţiei ecuadoriene de fotbal, Luis Chiriboga, condamnat la zece ani de închisoare în ţara sa, a fost exclus pe viaţă de justiţia internă a FIFA pentru luare de mită, a anunţat joi forul internaţional.

* Echipa de fotbal Simba SC, din Tanzania, este suspectată că a încercat să-i otrăvească pe jucătorii formaţiei AS Vita Club, din RD Congo, a declarat pentru RFI antrenorul acestei din urmă grupări, Florent Ibenge.

* Naţionala de fotbal a Kazahstanului a debutat în forţă în preliminariile EURO 2020 producând o primă surpriză joi seara în Grupa I prin victoria cu 3-0 (2-0) obţinută în faţa reprezentativei Scoţiei, pe Astana Arena.

* Olanda, Croaţia şi Belgia au debutat cu dreptul în preliminariile EURO 2020 la fotbal, joi, când toate au obţinut victorii pe teren propriu. Vezi aici rezultatele primelor meciuri din preliminariilr EURO 2019!

* Echipa de tenis a Cehiei, deţinătoarea titlului, dar eliminată de România în primul tur al Fed Cup 2019, va juca barajul împotriva Canadei luna viitoare fără două dintre cele mai bune componente, Petra Kvitova şi Karolina Pliskova, a anunţat joi purtătorul de cuvânt al echipei.

Citește și: "S-a născut o stea". Trudeau, Nadia, Cahill și alte personalități, laude pentru Bianca Andreescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel