Nati Meir are o combinație din închisoare cu o austriacă de 44 ani

Nati Meir, fost candidat independent la prezidențialele din 2009, a decis să facă o schimbare în viața sa.

Nati Meir a dorit să devină președintele României șn 2009, dar cu câteva zile înainte de demararea  campaniei electorale pentru primul tur al alegrilor prezidențiale, pe 20 octombrie, acesta a fost reținut pentru punerea în circulație de valori falsificate și deținere de valori falsificate în vederea punerii în circulație, falsificare de valori străine și înșelăciune. 

Nati Meir a fost condamnat  pentru înșelarea a 35 de persoane, carora le-a promis ca le trimite la munca in Israel.

Citește și: Cum traduce Chirieac denunțul lui Meir împotriva lui Abraham

Din penitenciar, acesta a început să corespondeze cu Nicole Smith, o austriacă de 44 de ani, care se afla in puscarie dupa ce a fost prinsa cu droguri, procurorii sustinad ca acesta este liderul unei grupari internationale de trafic cu stupefiante. Și așa s-a ajuns la iubire.

"Nicole este o femeie specială, pot să spun că este sufletul meu pereche. I-am scris peste 50 de scrisori, ea mi-a răspuns, i-am trimis poze cu mine, ne înțelegem de minune. Vreau să mă căsătoresc cu ea, însă înainte vreau să ne iubim în camera conjugală. Am făcut o solicitare conducerii Penitenciarului Gherla în acest sens, am depus și cele 50 de scrisori prin care am arătat că avem o relație, însa am fost refuzat", a declarat Nati Meir. El spune că se va lupta până la capăt pentru a i se aproba cererea.

Nati Meir a mai fost căsătorit de două ori, acesta având patru copii din prima căsătorie și un băiat din cea de-a doua căsătorie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel