Nati Meir are o combinație din închisoare cu o austriacă de 44 ani

Nati Meir, fost candidat independent la prezidențialele din 2009, a decis să facă o schimbare în viața sa.

Nati Meir a dorit să devină președintele României șn 2009, dar cu câteva zile înainte de demararea  campaniei electorale pentru primul tur al alegrilor prezidențiale, pe 20 octombrie, acesta a fost reținut pentru punerea în circulație de valori falsificate și deținere de valori falsificate în vederea punerii în circulație, falsificare de valori străine și înșelăciune. 

Nati Meir a fost condamnat  pentru înșelarea a 35 de persoane, carora le-a promis ca le trimite la munca in Israel.

Citește și: Cum traduce Chirieac denunțul lui Meir împotriva lui Abraham

Din penitenciar, acesta a început să corespondeze cu Nicole Smith, o austriacă de 44 de ani, care se afla in puscarie dupa ce a fost prinsa cu droguri, procurorii sustinad ca acesta este liderul unei grupari internationale de trafic cu stupefiante. Și așa s-a ajuns la iubire.

"Nicole este o femeie specială, pot să spun că este sufletul meu pereche. I-am scris peste 50 de scrisori, ea mi-a răspuns, i-am trimis poze cu mine, ne înțelegem de minune. Vreau să mă căsătoresc cu ea, însă înainte vreau să ne iubim în camera conjugală. Am făcut o solicitare conducerii Penitenciarului Gherla în acest sens, am depus și cele 50 de scrisori prin care am arătat că avem o relație, însa am fost refuzat", a declarat Nati Meir. El spune că se va lupta până la capăt pentru a i se aproba cererea.

Nati Meir a mai fost căsătorit de două ori, acesta având patru copii din prima căsătorie și un băiat din cea de-a doua căsătorie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel