Nașul Tv vs. CNA. Radu Moraru amenință cu proteste

Radu_moraru_main
Radu_moraru_main

Consiliul Național al Audiovizualului a respins contestația Nașul Tv cu privire la retransmiterea în rețeaua UPC. Radu Moraru, care este asociat al televiziunii menționate, susține că CNA permite UPC să încalce Legea Audiovizualului. 

Radu Moraru este de părere că CNA permite UPC să nu retransmită în pachetul digital de bază Nașul TV, deși acest post este unul obligatoriu la retransmisie pentru cabliști.

Reprezentanții UPC, Cornel Marian și Irina Vârlan, au susținut în ședința CNA că Nașul TV se regăsește în pachetul "Familia", cel de bază al serviciilor UPC, scrie Agerpres.

Radu Moraru, vizibil nemulțumit, a spus: "Este inadmisibil, fără precedent, de două luni se încalcă legea și dumneavoastră tolerați un raport mincinos. Suntem la 10 metri de Calea Victoriei. Vreți să ieșim în stradă, ok, mulțumim frumos (...) E inadmisibil să tolerezi un raport mincinos. Locuri de muncă ale unor români stau în mâna unui om care nici măcar n-a știut să numere canalele (n.r, angajatul CNA care a efectuat controlul la UPC). Dați-l afară. Nu se poate să tolerați așa ceva". Mai mulți membri ai CNA i-au transmis lui Radu Moraru că nu este elegant ceea ce face. După ce Moraru a ieșit din sala de ședințe, Monica Gubernat, membru al Consiliului, a spus: "Poate ar trebui să consemnăm încă un abuz și o presiune asupra CNA".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel