Năstase desființează o declarație a lui Băsescu." În febra campaniei pentru PMP…"

Fostul premier Adrian Năstase a desființat o declarație a președintelui Traian Băsescu, despre care scrie că febra campaniei pentru PMP l-a făcut să uite cine a fost președintele României. 

"În febra campaniei pentru PMP, Tarian Băsescu a uitat cine a fost președintele României în ultimii zece ani și cine a promulgat, în această perioadă, legile bugetului", a scris Adrian Năstase, pe blogul său. 

Fostul premier a adăugat că "la o dezbatere științifică la Iași, organizată de alte litere (FMP), Băsescu a devenit apărătorul Armatei, împotriva premierului Ponta care vrea să mărească bugetul pentru MAPN 'doar' până la 2%. Dar, știe reprezentantul de la Cotroceni, 'obligația noastră e de 2,38% din PIB să fie alocat bugetului Apărării'". 

VEZI și: Momentul decisiv în care Năstase a decis să intre în politică

A conchis: "Corect, așa era în 2004, pe vremea guvernului pe care l-am condus. Până acum, Băsescu nu a observat însă că, în timpul regimului său aceste alocări procentuale au scăzut permanent? Sau acest lucru nu era la fel de important ca acciza pentru combustibil? A aflat acest lucru, în calitate de șef al CSAT și de comandant Suprem al Armatei, doar la sfârșitul mandatelor de președinte?". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel