Momentul decisiv în care Năstase a decis să intre în politică

Fostul mare tenisman Ilie Năstase a declarat într-un interviu că a decis să intre în cursa pentru un loc de senator după ce s-a enervat într-o seară când un parlamentar european a vorbit urât despre România.

"Eu am intrat în această cursă pentru simplul fapt că m-am enervat într-o seară. A luat cineva cuvântul în Parlamentul European şi a vorbit urât despre România. Pentru asta m-am decis să fac acest pas. Acum vreau să merg în Parlamentul României şi o să fac proiecte", a declarat Năstase pentru Agerpres.

Năstase (67 ani), primul lider al clasamentului ATP şi fost preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, va candida pentru postul de senator în circumscripţia electorală nr. 42, Municipiul Bucureşti, din partea Partidului Conservator.

Pentru acest loc mai candidează şi fosta jucătoare de tenis Ruxandra Dragomir, din partea Partidului Mişcarea Populară (PMP). Ruxandra Dragomir i-a succedat lui Năstase la preşedinţia Federaţiei Române de Tenis, for care este condus în prezent de George Cosac.

VEZI ȘI: Ilie Năstase va candida la alegerile parlamentare parțiale, pentru Senat

Ilie Năstase a declarat că dacă va fi ales în Parlament se va axa pe aspectele legate de sport, legea sportului, legea sponsorizării.

Fostul tenisman afirmă că trebuie să avem răbdare cu Simona Halep, care poate câştiga în curând un turneu de Mare Şlem.

Năstase are şi o favorită la câştigarea Cupei Mondiale de fotbal, care va începe luna viitoare în Brazilia, echipa Spaniei, deţinătoarea trofeului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel