Nasleu, după ce primarul Fritz i-a cerut demisia: La concurență cu Bianca Drăgușanu

Nasleu, după ce primarul Fritz i-a cerut demisia: La concurență cu Bianca Drăgușanu
Nasleu, după ce primarul Fritz i-a cerut demisia: La concurență cu Bianca Drăgușanu

Directorul Piețe SA Timișoara, Ionuț Nasleu, a reacționat în contextul în care primarului Dominic Fritz a cerut demiterea acestuia în urma unui incendiu dintr-o piață.

„Țin să fac câteva precizări scurte referitoare la acuzațiile primarului Dominic Fritz. Investițiile în modernizarea piețelor se fac de către Primărie, nu de către SC Piețe SA. Pierderile s-au cumulat deoarece, de când sunt director, am făcut reparațiile pe care Primăria nu le făcuse în ultimii 12 ani. Aceste reparații au permis funcționarea piețelor în condiții decente până se alocau fonduri de către Primărie pentru investiții majore. Piețarii au apreciat ajutorul pe care l-am acordat mereu și deschiderea cu care le-am tratat și rezolvat solicitările, de câte ori a fost nevoie.

Dl primar pare că devine un influencer online, la concurență cu Bianca Drăgușanu...

Are consilieri mulți, dar pare că sunt degeaba...Prostul de Fritz, imi cere demisia, dar sa explice ca e deoasit, sa susțină P.S. Mă întreb, când a fost sincer dl primar – când m-a lăudat că am găsit soluții pentru piețari în perioada când aceste spații erau închise, sau acum, când îmi cere, din nou, demisia. Să profiți de acest nefericit accident pentru a cere demisii și demiteri ca să îți ascunzi neputința, asta da tehnică de influencer mediatic!”, a scris Ionuț Nasleu pe contul de Facebook.

Reacția directorului de la Piețe SA vine după ce primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, a cerut demiterea acestuia în urma unui incendiu a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, la hala de flori a unei pieţe din apropierea centrului oraşului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel