Narcisa Iorga, scenariu incredibil: Ponta îi va da licența OTV înapoi lui Diaconescu

Narcisa Iorga susține că între Ponta și Dan Diaconescu ar putea exista un troc. Mai exact, OTV își primește licența înapoi dacă PP-DD va susține Guvernul.

”Preocuparea cea mai arzătoare a parlamentarilor PP-DD este obținerea licenței audiovizuale pentru televiziunea lui Dan Diaconescu. S-a văzut că fără televiziune, partidul lui Dan Diaconescu se află în moarte clinică. OTV emite în Italia, pe un satelit, dar interesul major este să emită în România, pe rețelele de cablu și, mai ales, înainte de începerea campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare. Dan Diaconescu va fi primul pe lista PP-DD pentru Parlamentul European, așadar licența OTV este vitală.

Refuz să fac vreo analiză politică, atâta vreme cât ocup funcția de membru al Consiliului Național al Audiovizualului. Pot însă să fac o previziune cu privire la viitorul apropiat al activității CNA în funcție de anumite declarații politice. Pornesc de la declarația premierului Victor Ponta făcută astăzi la ușa grupului parlamentar al PP-DD cu privire la susținerea de mâine de care va beneficia noul guvern din partea parlamentarilor PP-DD și promisiunea domniei sale că se ține de cuvânt atunci când promite ceva. Această declarație, deși nu este explicită, poate fi citită printre rânduri. Eu o deslușesc astfel: în curând, OTV va emite din nou în România”, a scris Narcisa Iorga pe blogul ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel