Narcisa Iorga o contrazice pe Laura Georgescu cu privire la Antena 3

Laura Georgescu se apără pentru lipsa de reacţie vizavi de Antena 3 după condamnarea lui Dan Voiculescu. 

Laura Georgescu susţine că a monitorizat postul pe subiectul prezentării procesului ICA şi că acest caz poate fi analizat doar într-o şedinţă în care sunt prezenţi minimum opt membri ai Consiliului, însă patru dintre ei sunt în prezent în concediu de odihnă. Declaraţiile acesteia vin în contextul în care preşedintele PMP, Elena Udrea a anunţat că va depune plângere penală împotriva ei, pentru că nu s-a autosesizat faţă de "practicile" Antenei 3.

Narcisa Iorga o contrazice pe Laura Georgescu

"Laura Georgescu scoate nasul... de Pinocchio. Cu un tupeu ieșit din comun, Laura Georgescu minte că nu poate chema din concediu membrii CNA pentru a discuta cazul Antena 3. Dar în 16 decembrie 2013, când a rechemat din concediu toți membrii CNA numiți de USL+UDMR ca să transforme Antena 2 în Antena Stars cum a putut?

Problema nu e cu rechemarea din concediu a membrilor CNA, ci faptul că nu poate face cvorumul de opt, din motive ce țin de persoana ei, în urma scandalului în care e implicată din iunie încoace. Eu, de exemplu, sunt în concediu. Vin oricând la ședință, cu condiția ca ea să nu participe. Demisia, Laura Georgescu!", a scris Narcisa Iorga pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel