Narcisa Iorga îl critică pe Radu Herjeu după un comentariu la adresa lui Traian Băsescu

Traian Băsescu încă stârnește conflicte. Intervenția sa de marți, la B1 TV, a scos la iveală un conflict între Narcisa Iorga, fost membru al CNA, care a făcut o observație cu privire la postarea de pe blogul personal al membrului CNA Radu Herjeu despre fostul președinte. 

"Radu Herjeu, membru CNA cu aspirații de președinte al autorității, a postat azi pe blogul său un articol care spune multe despre multe. Ortografia aparține autorului. Vă îndemn la răbdare și tutun! Vă asigur că merită!", a scris Narcisa Iorga, fost membru al Consiliului Național al Audiovizualului, pe pagina sa de Facebook. 

Reacția vine după ce jurnalistul și membrul CNA Radu Herjeu a scris un articol pe blogul său cu privire la reacția fostului președinte Traian Băsescu la declarațiile președintelui Klaus Iohannis de la bilanțul de după o sută de zile de mandat. 

Fost ofițer SRI despre afirmația lui Băsescu despre SUA: Total… 

"Cât ai fost locatar la Cotroceni, că președinte n-ai fost, cu adevărat, niciodată, așadar, cât timp impostura ți-a permis să-i prostești pe idioți cu lupta ta împotriva corupției, împotriva statului ticăloșit, pentru independența justiției, ți se umplea gura când pomeneai de țărișoara pe care erai chemat de divinitate s-o ferești de bau-bau. Nu mai pridideai încercând să articulezi coerent cuvinte mari, precum “Popor”, ”Constituție”, ”România”. Te băteai cu sticla-n piept în fiecare zi cum le aperi tu împotriva tuturor, cum oamenii răi nu te lasă și, practic, ești obligat să te sacrifici pe altarul patriei pentru a ne face binele cu forța", este o parte din comentariul scris de Radu Herjeu, pe blogul său. Jurnalistul a conchis articolul prin a sublinia meritul lui Traian Băsescu în "Românica" criticată marți: "Dacă țara asta amărâtă a devenit o Românică, și te putem crede, că doar te lăudai mereu cum le știi tu pe toate, atunci mare parte din "merit" îți revine! Iar acum nu faci decât să dai un nume bătăii de joc la care ai supus-o 10 ani!". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel