Narcisa Iorga îi răspunde lui Ciutacu, după ”autofericirea orgasmică”

ciutacu-si-iorga dece
ciutacu-si-iorga dece

Membrul Consiliului Național al Audiovizualului, Narcisa Iorga, spune că afirmațiile lui Victor Ciutacu referitoare la organizarea unui linșaj mediatic ”ca la carte” sunt extrem de grave și îl numește pe realizatorul România Tv manipulator al opiniei publice.

Victor Ciutacu a spus, marți, că Narcisa Iorga așteapă de cinci ani să-l amendeze pentru emisiunile sale, iar acum cunoaște o ”autofericire orgasmică”, după ce a amendat Rtv cu 10.000 de lei pentru emisiunea din 20 iunie. În acea ediție Ciutacu a prezentat un montaj video cu Andreea Pora în timp ce mânca un cârnat și cu invitați care părăsesc platourile de televiziune în urma conflictelor verbale cu jurnalista.

”Ca de obicei în cazul manipulatorilor opiniei publice, dl Ciutacu trunchiazã realitatea în așa fel încât sã parã o victimã. Nu reține argumentele care îi aduc sancțiunea, prezintã doar frânturi care nici mãcar nu au fost reținute în decizia CNA”, a spus Naricsa Iorga pentru site-ul reportervirtual.ro.

”Accentele misogine despre care eu am vorbit sunt evidente, atât din titlurile afișate pe ecran, cât și prin exprimãrile dlui Ciutacu, dar probabil cã acestea sunt atât de normale în cazul domniei sale încât nu le mai sesizeazã ca fiind discriminatorii”, a continuat ea.

Narcisei Iorga i se pare foarte grav că Ciutacu vorbește despre linșaje mediatice pe care le-a organizat, precizând că realizatorul Tv nu face prin aceasta decât să confirme acuzațiile pe care membrul CNA i le aducea pentru emisiunile de la Antena3.

”Ce mi se pare însã mult mai grav este faptul cã dl Ciutacu afirmã cu mândrie cã a organizat cu pricepere linșaje mediatice. “Dezamãgit” cã îi subestimez aceastã capacitate, dl Ciutacu nu face decât sã recunoascã public ceea ce eu am afirmat în repetate rânduri în legãturã cu postul la care domnia sa a lucrat pânã de curând, anume dezvoltarea unor campanii de linșaj mediatic la adresa unor instituții ale statului (...)”, a adăugat Iorga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel