Narcisa Iorga, avertisment pentru Mircea Badea în conflictul cu motocicliștii

Mircea Badea se află într-o dispută deschisă cu mai mulți motocicliști după ce aceștia nu au făcut altceva decât să-i bruieze, turând motoarele la maxim - câteva seri la rând - emisiunea "În gura presei".

VEZI ȘI: Reacția lui Badea după avertismentul dat de Narcisa Iorga: Aveți dreptate

Narcisa Iorga, membru CNA, a vorbit despre conflictul Mircea Badea-motocicliști, semnalând mai multe chestiuni.

"Nu, nu e ok, domnule Mircea Badea! Mircea Badea se va întâlni în ring cu motociclistul care l-a provocat. "E ok?", întreabă vedeta. Nu, nu e ok, domnule Mircea Badea! Să vă explic de ce, chiar dacă veți spune că nu e treaba mea să mă amestec.

Dumneavoastră ați venit la CNA să cereți pentru Antena 3 prelungirea licenței cu încă nouă ani. Se întâmpla acum trei luni. Au fost două voturi împotrivă din 11. Unul dintre cele două voturi împotrivă a fost al meu. Nicio surpriză, nu-i așa? Unii membri CNA v-au zâmbit, alții v-au lăudat. Cu toate acestea, nu cred că cei nouă, care au votat în favoarea prelungirii licenței, au făcut-o pentru ca Antena 3 să devină o platformă de injurii, semne obscene și amenințări adresate unor persoane de către dumneavoastră direct, nemijlocit, într-un spațiu deschis și public. Domnule Mircea Badea, nu e ok. Pentru astfel de gesturi și amenințări, inclusiv cu o armă albă, o persoană oarecare poate fi reținută, chiar dacă există un singur martor. Dumneavoastră le-ați făcut într-o emisiune de televiziune. Aceste gesturi și amenințări nu sunt un pamflet!", a fost o parte din mesajul scris de Narcisa Iorga pe blog.

"Sunteți un realizator de televiziune și din acest motiv sunteți un model pentru mulți adolescenți și tineri, care s-ar putea să vă imite. Nu e ok! Vă rog să vă opriți!", a continuat Narcisa Iorga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel