Naomi Campbell, SECRETUL unei siluete perfecte, la 50 de ani

La cei aproape 50 de ani, modelul Naomi Campbell a dezvăluit secretul unei siluete perfecte. Iată ce face pentru a se menține în formă. 

Naomi Campbell este una dintre cele mai cunoscute modele internaţionale și este nelipsită de pe podiumurile de la Săptămâna Modei, chiar și acum, la cei aproape 50 de ani. Aceasta reuşeşte să-şi menţină silueta de invidiat, dar şi farmecul cu care a cucerit de-a lungul carierei sale.

Secretele modelului internațional

Naomi Campbell a exclus total consumul de lactate şi gluten. În plus, de cele mai multe ori mănâncă o singură dată pe zi, dar are grijă să mănânce in fiecare zi la aceeaşi oră, și nu ezită să facă și puțin sport. 

"Mănânc doar la prânz, iar duminica este ziua mea liberă de dietă, aşa că fac deserturi: prăjituri şi budincă. Dacă pur şi simplu nu vreau să mănânc într-o zi, beau doar apă sau suc", a spus Naomi, într-un interviu pentru The Sun. 

"Nu beau alcool şi nu mai mănânc carne de porc şi de pui. Când membrii familiei tale au avut cancer, devii mai atent la ceea ce mănânci", a mai spus modelul.

Cum arată masa de prânz a vedetei

- o cană de suc de legume verzi

- salată de legume sau un antreu integral vegetarian

- în timpul zilei, mai poate bea sucuri de fructe prospete, apă plată cu lămâie, o ceaşcă de ceai verde şi o ceaşca de suc de aloe.

- are voie două kiwi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel