Naomi Campbell a revenit la Londra pentru o gală caritabilă

Naomi Campbell, ipostază în premieră pentru coperta revistei Vogue UK: E cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată
Naomi Campbell, ipostază în premieră pentru coperta revistei Vogue UK: E cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată

Top modelul Naomi Campbell a revenit la Londra pentru o gală caritabilă.


Top modelul Naomi Campbell s-a întors la Londra, oraşul său natal, pentru o gală de caritate organizată sâmbătă seara la British Museum, cu scopul de a strânge fonduri pentru tinerii şi persoanele defavorizate, informează AFP.

Seara, care a inclus o defilare de modă şi o licitaţie, a fost organizată în contextul Săptămânii Modei de la Londra şi a activităţilor asociaţiei pe care vedeta a creat-o în 2005, "Fashion For Relief".

Naomi Campbell a mai organizat astfel de evenimente la New York, Londra, Cannes, Moscova, Mumbai şi Dar es Salaam, strângând fonduri, printre altele, pentru victimele uraganului Katrina, ale tsunami-ul din Japonia şi ale cutremurului din Haiti.

De această dată, Campbell, care a crescut în sudul capitalei britanice, a ales drept asociaţii partenere UNICEF şi Mayor's Fund for London, pentru a încuraja mobilitatea socială a tinerilor londonezi defavorizaţi.

Naomi Campbell, într-o ținută aparte

 

În cadrul serii, modelul, în vârstă de 49 de ani, a urcat pe podium, mai întâi într-o rochie lungă, mulată, decupată la spate, cu mânecile din pene multicolore, apoi într-un costum corai extrem de decoltat, completat de o pelerină dintr-un material cu găuri.

British Fashion Council (Consiliul Britanic al Modei), ce reprezintă industria de modă britanică, a anunţat în luna iunie că Naomi Campbell va primi premiul de "emblemă a modei". Acesta îi va fi decernat pe 2 decembrie în cadrul ceremoniei anuale a Fashion Awards de la Royal Albert Hall din Londra.

Premiul recompensează contribuţia sa la industria modei, cariera internaţională de top model, activitatea filantropică şi eforturile de a promova diversitatea şi egalitatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel