Nancy Bush Ellis, sora lui George H.W. Bush, a murit la 94 de ani în urma complicaţiilor COVID-19

Lumânare
Lumânare

Nancy Bush Ellis, sora fostului preşedinte american George H.W. Bush, a murit în urma complicaţiilor COVID-19, la vârsta de 94 de ani, a anunţat Fundaţia George şi Barbara Bush, transmite luni dpa. 

'Suntem trişti să anunţăm că iubita soră a preşedintelui Bush, Nancy Bush Ellis, a încetat din viaţă', a anunţat fundaţia fostului preşedinte George Bush jr. şi a soţiei sale. 'Condoleanţele şi rugăciunile noastre sunt alături de familiile Ellis şi Bush, amintindu-ne o femeie remarcabilă care a adus bucurie şi lumină lumii'.

Fiul lui Nancy Bush Ellis, Alexander Ellis III, a declarat pentru New York Times că mama sa a murit la un centru rezidenţial din Concord, statul Massachusetts, din cauza complicaţiilor maladiei COVID-19.

Ea fusese spitalizată cu febră în decembrie, a precizat Alexander Ellis. Nancy Ellis Bush a fost ea însăşi activă în politică. O militantă pentru mediu care a donat pentru cauze şi organizaţii progresiste, Ellis Bush a făcut campanie în mai multe rânduri pentru fratele ei şi pentru fiii acestuia, George W. Bush şi Jeb Bush.

Ea s-a concentrat în special pe campanii în afara ţării pentru a-i încuraja pe americanii expatriaţi să se înregistreze pentru a vota, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel