Nadine (de la Școala Vedetelor): Am fost certată de compania de electricitate, deși am scăzut cu 23% consumul. Mi-a fost foarte rușine

Nadine
Nadine

Nadine Voindrouh, devenită cunoscută în urma emisiunii „Școala Vedetelor", de la TVR 1, a spus că a fost certată de compania de electricitate.

De ce? Pentru că nu a economisit suficient. Nadine Voindrouh locuiește acum în Franța și a povestit ce a pățit. 

„Am fost certată de compania de electricitate de aici, din Franța, pentru că, deși am scăzut cu 23% consumul electric, față de luna trecută, la indicațiile acesteia, cum că nu este suficient față de obiectivele stabilite în comun de societatea franceză zonală. Mi-a fost foarte rușine pentru că nu am pus, real, umărul la binele comun și la a depăși acest obstacol cu care toți europenii se confruntă. Tot în scrisoarea cu pricina, mi au reamintit care sunt orele în care mă încurajează să spăl la mașina de spălat rufe/ vase sau să folosesc uscătorul de rufe.

Mi-au semnalat și orele greșite în care am folosit aparatele casnice mai sus amintite, indicandu-mi să mă încadrez, după cum urmează: de luni până duminică, între orele 13:10 și 15:10, iar noaptea, de la 01:10 la 07:40 dimineață.

În consecință, de ieri mi-am pus alarmă în calendar, cu o ora înainte de a apăsa butoanele aparatelor casnice amintite. Este un pic de frecuș, în sensul că dacă spăl rufele și afară plouă, le usuc în sufragerie, pe uscător, pentru că dacă dau drumul la 13:10, nu mă încadrez să mai și usuc. Însă a două zi, la ora amintită, pot să bag alte rufe la spălat, iar la uscat rufele de cu o zi înainte care sigur nu s au uscat complet. Acest efort este o nimica toată, având în vedere că ne ajută să depășim ceva mai bine perioada și, cine știe, poate așa cum pandemia ne a mai învățat una, alta, în ciuda dezastrului, poate și din această perioadă vom reuși să scoatem ceva bun. Cât de cât. Sunt curioasă dacă acest nou program de consum electric îmi va îmbunătăți consumul de 23% de luna trecută.

Update: ideea este ca toate aceste mașini pot fi programate sa funcționeze in toiul nopții. Cum pe ale mele inca nu stiu sa le programez, fac un efort sa ma organizez mai bine in orarul dat”, a spus Nadine Voindrouh.

„Este doar o recomandare! Nu ma forțează nimeni. Are la baza un calcul facut in functie de problemele generate de război. Este pentru binele comun. Punem toti umărul, o perioada, si dupa ne intoarcem la huzureala. Mi se pare ca mi se cere foarte putin pentru a ne bucura toti de caldura si diverse servicii care vor putea continua datorita economiei facuta de noi toti”, a mai scris vedeta.

„Nu va dura o vesnicie, ci poate doar un an, doi, pana ne vom organiza mai bine resursele”, a subliniat Nadine Voindrouh.

VEZI ȘI: Nadine, val de critici după ce a spus că „se supune” companiei de electricitate pentru a reduce consumul

VEZI ȘI: Șmecherie cu facturile uriașe la energie. Elena Cristian: Și eu am fost victimă. Este o încălcare a legii. Instituțiile statului ar trebui să se autosesizeze imediat

Nadine Voindrouh este cunoscută publicului larg pentru participarea la emisiunea „Școala Vedetelor” de la TVR, alături de Adrian Despot, Călin Goia, dar și alți artiști care acum sunt considerați de succes în România. În prezent, Nadine s-a mutat alături de soțul ei, Dragoș Apostolescu, și fiul lor, Noah, în Franța. 

VEZI ȘI: Câte grade e bine să avem în casă, conform medicilor: E căldura normală pentru un om îmbrăcat pentru că noi nu stăm în pielea goală / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel