Nadal şi Federer sar la gâtul lui Ţiriac: Este o ruşine ce face acest om!

ion-tiriac
ion-tiriac

Doi dintre cei mai mari tenismeni din toate timpurile Rafael Nadal şi Roger Federer l-au atacat dur pe Ion Ţiriac. Motivul conflictului este zgura pe care se va disputa turneul de la Madrid, care va începe la 6 mai, Ţiriac hotărând ca aceasta să fie vopsită în albastru.

"Este o ruşine ce face acest om! O lipsă de respect faţă de tradiţia şi istoria acestei arene. Încă mai sper că nu voi fi nevoit să joc pe o zgură de culoare albastră", a declarat Nadal. El a fost susţinut şi de Federer: "Este o poveste lungă, dar este trist ca jucătorii sunt nevoiţi să joace pe o suprafaţă pe care nu o agrează. Nadal trebuie să lupte. Nu se poate aşa ceva tocmai la el în ţară".

Ion Ţiriac le-a răspuns imediat celor doi:"Nadal şi Federer sunt jucători grozavi. Le respect opinia, dar nu trebuie să o accept. Este un sport care a existat timp de o sută de ani şi care sper să mai existe încă 100 de ani. Sunt sigur că atunci când vor juca pe aceasta zgură vor ajunge la concluzia potrivită. Am petrecut mult timp gândindu-mă la aceasta idee, la modul în care putem să facem lucrurile mai bune nu doar pentru jucători, ci şi pentru spectatori"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel