Nadal bate orice record: 7 Roland Garros trofee în era Open

nadal-epa
nadal-epa

Rafael Nadal a cîştigat pentru a şaptea oară Roland Garros-ul, record în era Open. Spaniolul a trecut de Novak Djokovici, scor 6/4, 6/3, 2/6, 7/5 şi devine cel mai bun jucător de zgură din toate timpurile.  În vîrstă de 26 de ani e la prima finală de Grand Slam cîştigată în faţa lui Novak Djokovici, după 3 înfrîngeri consecutive.

"E cel mai frumos turneu din lume, mulţumesc pentru tot. Familia mea a fost alături de mine, altfel nimic nu era posibil. A fost o atmosferă incredibilă. Ne vedem anul viitor! A fost foarte important să cîştig turneul, să am trofeul lîngă mine. E un moment foarte important la Roland Garros", a spus Nadal după cel de-al şaptelea trofeu la Roland Garros.

"Felicitări, Rafa şi echipei tale! Mulţumesc publicului francez pentru suport şi pentru dragostea arătată. Mulţumesc familiei mele. Sînt privilegiat să fiu în acest meci, dar Rafael a fost mai bun în acest meci. Sper să joc mai bine anul viitor", a spus şi Djokovici.

Meciul dintre cei doi a fost întrerupt ieri din cauza ploii. Nadal a fost cel care a cerut întreruperea meciului. La un moment dat a şi aruncat cu o minge după arbitru ca să îi arate cât este de grea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel