NAȘUL TV intră în GREVĂ. Cuvinte dure pentru Laura Georgescu

nasul-tv
nasul-tv

Televiziunea Nașul TV a anunțat că intră în grevă și cere demisia președintelui CNA, Laura Georgescu.

Miercuri seară, pe postul de televiziune s-a difuzat întreaga seară o imagine cu studioul din care Radu Moraru își face emisiunile, dar cu scaunul de prezentator gol, scrie Pagina de Media.

Pe jumătate de ecran apărea poza Laurei Georgescu, deasupra căreia stătea scris: „Nașul în grevă până la demiterea Laurei Georgescu din funcția de președinte al CNA", în timp ce burtiera anunța: „Cerem protecția Constituțională a Președintelui României". Greva este anunțată și pe site-ul Nașul TV, într-un text dur, în care folosește diferite apelative la adresa președintei CNA: „hoata care ne-a furat banii din conturile Televiziunii Libere, dovedita de procurori si de investigatiile jurnalistice".

Este făcut, pe rând, „escoracă", „bandită", „nesimțită națională", „bandită dovedită de procurori și de ziariști". „Daca escroaca nu va demisiona, atunci il rog pe Presedintele Romaniei sa ii roage pe membri CNA sa nu mai stea la aceeasi masa cu bandita dovedita de procurori si de ziaristi", scrie Radu Moraru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel