Naționala, înfrângere cu Polonia. Postări ale unor internauți celebri pe Facebook

Reacțiii dure în mediul online după înfrângerea dureroasă suferită, vineri seară pe Arena Națională din București, de Naționala de fotbal a României în fața Poloniei, scor 3-0 (1-0), în Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale de fotbal din 2018. Internauți celebri, precum Patrick André de Hillerin, Mirel Palada sau Andi Topală sunt foc și pară după ce au văzut jocul tricolorilor, însă nu sunt singurii. Îi invităm și pe cititorii DC News să-și expună părerile despre înfrângerea "tricolorilor" suferită în meciul de pe teren propriu cu Polonia.

Iată câteva dintre comentariile dure în mediul online după meciul de vineri seară, România-Polonia:

Și actorul Mihai Mălaimare a făcut o analiză tăioasă a meciului România-Polonia, criticând, de asemenea, și comportamentul "huliganic" al spectatorilor din tribune.

"Cat trebuie sa fie de trist sa fii jucator, sa fii in teren si sa fii umilit in halul in care cei care s-au numit Romania in aceasta seara si-au batut joc de sperantele noastre! Asta este, sportul actual are nevoie de profesionisti si nu de amatori! Dincolo insa de neputinta lor atat de evidenta sta lipsa de idee a unui antrenor care are doar meritul de a avea o foarte buna figura de film. Cine l-a adus? Cine a vrut sa umileasca Romania? Cine au fost spectatorii din aceasta seara care nu au stiut decat sa fie huligani? Si, de fapt, de ce mama dracului m-am uitat eu la asa ceva?", a scris Mihai Mălaimare pe Facebook.

Jurnalistul Andi Topala taxează și el, tot pe Facebook, modul în care selecționerul României a abordat partida cu Polonia. "Cu riscul de a părea un fel de CTP, comentez si eu ca de pe o bancă din Cișmigiu: ce plm e in capul lui Daum de bagă jucători tineri, fără experiență într-un meci oficial? Și decisiv. În meciuri amicale se testează jucătorii, mein herr. Stancu face apărare, Chiricheș atacă în 6 m... Și-l ții pe Keseru pe bancă, pe Rusescu pe bancă, într-un parc... Dacă și ăsta și-a luat Naționala înapoi...". 

Ulterior, Andi Topală a postat un nou mesaj: "Mi-e dor de Pițurcă.... Mai ales la declarațiile de după meci... Abia îl aștept pe Bendeac să-l imite pe Daum. Noo?!".

Jocul "tricolorilor", dar și isteria din tribune a generat o reacție dură și din partea lui Dragoș Pătraru. "Cat de cretin poti fi ca sa arunci o petarda in teren? Uite, astora le-as da cate 20 de ani de parnaie. Nu poti atenta in felul asta la viata unui alt om. Ce animale! Ce scursuri!

Cam ce spaga o da Dragos Grigore asta ca sa joace la nationala? Vai, ce cadavru! De Tosca ala nu mai zic, il musca mingea...

#Babaiatule, zici ca ai nostri sunt adusi de la alta sectie sportiva!", a comentat Dragoș Pătraru pe Facebook.

Citește și: Christoph Daum, anunț după ce România a pierdut meciul cu Polonia

La fel de supărat este și jurnalistul Dorin Chioțea, în opinia căruia "Deja conducerea federației bate cuie serios in coșgiugul fotbalului românesc".

Dan Matei Agathon, fost ministru al Turismului, se declară dezamăgit de jocul Naționalei și punctează ce ar trebui făcut pentru ca echipa de fotbal a României să spere la o calificare la turnee finale: "Catastrofa! O-3! Polonezii raman cu punctele si sefia grupei, noi ramanem cu petardele la propiu si la figurat! Cand jucam bine, avem corner si unii arunca cu petarde e clar ca nu iubesc fotbalul si nici Romania! Stati linistiti, jucam fara spectatori 2 meciuri si puteti arunca cu torte si petarde la voi in sufragerie!

Ce-avem noi aici? Pai vom avea o nationala care sa se califice la turnee finale cand: 1. Vom avea un campionat jucat pe teren si nu in culise si cooperarive 2. Cand vom avea arbitraj corect, nu directionat pr a ajuta pe unii su a fura pe altii 3.cand vom avea la Federatie fosti mari fotbalisti si in CCA gemenii arbitrajului romanesc, nu pe zorba sau bricheta 4. Cand vom evalua lotul de jucatori care merita sa joace pt Romania 5. Cand ziaristii nu vor mai umfla jucatori la ordin si nu vor scrie ' la dictare la palat'! 6.Astea si inca cam 10 si ne revenim!", a postat Dan Matei Agathon, pe pagina sa de socializare.

Un alt politician de marcă, Ionuț Vulpescu, fost ministru al Culturii, semnala, într-o postare pe Facebook, înainte de începerea partidei România-Polonia, că selecționerul Naționalei crede că șansa României "stă în generația tânără": "L-am întâlnit pe Christoph Daum în septembrie, la câteva zile după meciul cu Muntenegru, din startul preliminariilor. A vizitat atunci Palatul Parlamentului, prilej cu care am stat de vorbă. Miza pe înnoirea echipei naționale, crezând că, în general, șansa României stă în generația tânără. Şi mai spera că amprenta sa asupra Naționalei va fi vizibilă începând cu meciul împotriva Poloniei. A venit, deci, momentul! Hai România!". 

"Ok, glumim, radem, nu parasim incinta, dar tipul asta incaseaza 50.000 de euro pe luna, cam 2.500 de euro pe zi "lucratoare", pentru a nu face nimic. Mai pe romaneste, cam 125 de milioane de lei pe ziua "de munca". Stiu, e greu de vizualizat corespondenta cu salariile noastre. Dar hai sa nu mai fim prosti, sa nu mai fim tepuiti de tot soiul de banditi care populeaza fotbalul romanesc.

Burleanu, presedintele FRF, tehnocratul perfect: stie sa iasa din rahat cu gulerul impecabil.

Lewandowski, doar de sapte ori mai scump decat Cumintenia pamantului. Cu 2 euro pe sms, ar fi fost al nostru", a scris și Gabriel Andronache.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel