Christoph Daum, anunț după ce România a pierdut meciul cu Polonia

Christoph Daum, selecționerul României, a anunțat că nu renunță la post după eșecul cu Polonia de vineri seară.

"Nu voi renunța, e un moment dificil pentru a crea o nouă echipă de succes a României. Voi face tot ceea ce pot pentru face asta. Sunt deschis la critici constructive, nu vreau întrebări lipsite de respect. Respect jurnaliștii din România, respect antrenorii din România", a declarat Christoph Daum, vineri seară.

Selecționerul a afirmat, totodată, că trebuie să recunoască faptul că România a pierdut în fața unei echipe mult mai bune și că echipa sa trebuie să învețe din acest eșec pentru a deveni mai puternică, fără a mai face greșelile individuale pe care le-a făcut în meciul cu Polonia.

"Calitatea jucătorilor noștri este mai bună decât ce am văzut în această seară. Este de lucru, dar din punctul meu de vedere nimic nu e pierdut. Știam de la început că va fi greu să ne calificăm la Cupa Mondială, dar cred că de la meciul următor vom fi o echipă mai bună. Azi am jucat sub nivelul nostru, nu ne-am putut etala calitățile. Să pierzi cu 0-3 este dezamăgitor, dar trebuie să fim fair-play, să vedem cum a jucat Polonia și să admitem că jucătorii lor sunt la alt nivel", mai spus Daum.

Echipa națională de fotbal a României a fost învinsă de selecționata Poloniei cu scorul de 3-0 (1-0), vineri seara, pe Arena Națională din București, într-un meci contând pentru Grupa E a preliminariilor CM 2018.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel