Muzica rock, interzisă în România. Mihai Voicu: Hai și cu asta la referendum

rock
rock

Deputatul PNL Mihai Voicu a reacționat ironic la o petiție, semnată de aproape 3000 de români, prin care se cere interzicerea muzicii rock în România.

Voicu a observat că în conținutul petiției apar solicitări incompatibile cu democrația și cu normalitatea, dar este contrariat de faptul că mii de români au fost de acord cu așa ceva. "Calea este deci deschisă pentru orice! Până la urmă ce mi-e 3 milioane, ce mi-e 2978. Tot cetățeni sunt. Hai și cu asta la referendum. Pe mine să mă treceți de pe acum pe lista de execuții pentru că mâine îmi iau bilet la Metallica", a scris Voicu pe Facebook. 

Pedeapsa cu moartea, pentru muzică

Petiția solicită interzicerea muzicii rock în România dar și "legalizarea pedepsei cu moartea pentru cei care promovează acest gen muzical. "De asemenea inițiatorul susține că "rock-ul promovează violența și satanismul, iar noi suntem o țara creștină. Din cauza acestui gen muzical au murit acei tineri din București. MUZICĂ ROCK UCIDE ȘI VA ÎNDEPĂRTEAZĂ DE DUMNEZEU. Dacă vreți interzicerea rock-ului vă rog mult să semnați această petiție". 2987 de români au semnat până acum această petiție.

Petiție împotriva petiției

Ca urmare a afișării publice a acestei petiții, pe același site, a apărut o petiție care cere ironic să fie dată afară din România inițiatoarea petiției anti-rock. "Loredana nu vrea rock în România? Noi nu o vrem pe Loredana în România", se arată în textul petiției. În acest caz, au semnat 23 de români. 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel