Mutu debutează cu dreptul la CFR. Victorie zdrobitoare contra FC Voluntari

Inquam Photos / Stefan Constantin
Inquam Photos / Stefan Constantin

Adrian Mutu și-a făcut debutul în calitate de antrenor al echipei CFR Cluj cu o victorie zdrobitoare împotriva FC Voluntari, cu scorul de 4-1 (1-1), într-un meci desfășurat luni seara, pe teren propriu.

Omul meciului a fost Ciprian Deac, care, deși nu a marcat, a oferit trei pase de gol.

CFR a deschis scorul prin Daniel Bîrligea (36), cu un șut superb din întoarcere, după o pasă furnizată de Deac. FC Voluntari a egalat imediat, prin slovacul Adam Nemec (43), cu o lovitură de cap la centrarea lui Nicolae Carnat (fost CFR). Ilfovenii puteau intra în avantaj la pauză, dar Robert Popescu a trimis mingea în bara transversală (45+1).

Clujenii s-au desprins în ultima jumătate de oră, marcând de trei ori. Nigerianul Philip Otele (62) a înscris din pasa lui Bîrligea, după o greșeală de proporții a lui Carnat, care a executat aut de la margine spre propriul portar. Grecul Panagiotis Tachtsidis (64) a majorat diferența la scurt timp, din pasa lui Deac. Nigerianul Peter Michael, intrat în min. 71, a închis tabela (74), tot din pasa lui Deac.

CFR obținuse o singură victorie în precedentele șapte meciuri de campionat, având trei egaluri și trei înfrângeri. FC Voluntari a obținut un singur punct în ultimele patru etape. CFR Cluj s-a impus cu același scor și în tur (4-1).

Au marcat: Daniel Bîrligea (36), Philip Otele (62), Panagiotis Tachtsidis (64), Peter Michael (74), respectiv Adam Nemec (43).

Arbitrajul a fost asigurat de Rareș George Vidican (Satu Mare) - arbitru central, George Florin Neacșu (Câmpulung Muscel) și Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe) - arbitri asistenți, Sebastian Colțescu (București) - arbitru video și Cristian Moldoveanu (Sfântu Gheorghe) - arbitru asistent video. Observatorii au fost Zoltan Szekely (Baia Mare) din partea CCA și Marian Ivan (Brașov) din partea LPF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel