EXCLUSIV  Mutare NEAŞTEPTATĂ cu termoscanarea după scandal. Ce se întâmplă în Bucureşti

Schimbare cu măsurarea temperaturii la intrarea în supermarket. 

Ca să nu se mai provoace scandaluri şi, în acelaşi timp, să se respecte şi regulile impuse de către Guvern, unele hipermarketuri au făcut o mutare neaşteptată cu termoscanarea persoanelor la intrarea în magazine. 

Se întâmplă şi în Bucureşti unde, la un centru comercial din cartierul bucureştean Militari, oamenilor nu li se mai ia temperatura cu termometrul digital la frunte, ci la mână. Astfel oamenii nu mai trebuie să aplece capul pentru a intra în raza de acţiune a aparatului din mâna celui aflat la intrarea în magazin ci doar întind mâna. 

Reamintim că au apărut numeroase reacţii negative ale unor cumpărători care au fost contrariaţi de această măsură. Cei care au fost desemnaţi să măsoare temperatura au fost luaţi în derâdere pe reţelele sociale, ba chiar au fost voci care au afirmat că prin scanarea temperaturii la nivelul frunţii se accesează datele personale ale oamenilor - desigur, o mare aberaţie.

Din acest motiv în unele hipermarketuri chiar s-a renunţat la măsurarea temperaturii şi altele, cum este cazul magazinului care face subiectul acestei ştiri, s-a ales o soluţie de compromis, şi anume măsurarea temperaturii la nivelul mâinii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel