Mutare ambasadă la Ierusalim. Traian Băsescu, autodenunţ

Traian Băsescu
Traian Băsescu

Traian Băsescu afirmă că a discutat şi el, atunci când era preşedinte, subiectul mutării ambasadei la Ierusalim. 

Traian Băsescu a declarat, la România TV, că a discutat şi el, atunci când era preşedinte, subiectul mutării ambasadei la Ierusalim. "Fac un autodenunţ: am discutat şi eu subiectul mutării ambasadei la Ierusalim şi cu Beniamin Netaniahu, şi cu Shimon Perez. Ei m-au întrebat dacă pot,  eu am spus că nu, dar subiectul l-am discutat. Deci, de unde până unde înaltă trădare? Este o prostie! [...] Cert e ste că am lansat un subiect de mare interes şi pentru Israel şi pentru ţările arabe iar noi, în stil dâmboviţean, spunem că ne trebuie o lună să reflectăm", a comentat fostul preşedinte, Traian Băsescu, cu privire la plângerea depusă de către Ludovic Orban pe numele premierului Viorica Dăncilă. 

Vă reamintim că Viorica Dăncilă s-a ales cu o plângere penală depusă de liderul PNL, Ludovic Orban. Ludovic Orban a depus o plângere penală la Parchetul General pe numele Vioricăi Dăncilă, în contextul deciziei mutării ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim din perspectiva încălcării Constituţiei.

Sesizarea mai vizează refuzul de a furniza informaţii preşedintelui României, urmată de uzurparea de calităţi oficiale, tot în contextul memorandumului adoptat de Guvern.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel