Mureş: Primarul Florea spune că l-a iritat foarte mult declaraţia premierului Olandei privind Schengen

Primarul din Târgu Mureş, Dorin Florea, afirmă că s-a simţit foarte iritat de declaraţia premierului Olandei, potrivit căreia România nu va adera la Spaţiul Schengen şi de modul 'ţâfnos' prin care acesta s-a exprimat, el adăugând că aceste jigniri la adresa României sunt făcute cu permisiunea politicienilor români.

'M-am simţit foarte iritat, nu doar de declaraţia premierului Olandei, care a precizat că România nu va adera la Spaţiul Schengen, ci şi de modul ţâfnos prin care acesta s-a exprimat. Sigur că aceste jigniri la adresa României sunt făcute cu 'permisiunea' politicienilor noştri.

Mă înspăimântă modul în care toţi marii politicieni strânşi la Sibiu, în 'concediu', îşi trimiteau bezele unii altora fără să realizeze umilinţele la care suntem supuşi. Aceşti politicieni îşi exprimă păreri personale într-un mod imperativ, pe care şi-l arogă ignorând faptul că Uniunea Europeană nu se conduce prin păreri personale, ci trebuie să fie modul unor rezoluţii majoritare dacă nu chiar prin consens', a scris Dorin Florea marţi, pe o pagină de socializare.

Edilul din Târgu Mureş a subliniat că se tot vorbeşte despre o Europă unită, dar că el nu vede altceva decât cum ţara noastră este mereu pusă la colţ de politicienii străini, cu marele concurs al celor din clasa politică românească. 'Şi mai văd totodată că părerile lor nu sunt ale parlamentelor ţărilor din care provin, ci sunt de cele mai multe ori, imperativele personajelor lumii globaliste. Sunt convins că aceşti politicieni nu reprezintă un segment important sau majoritar în ţările lor, probabil că mâine nici nu se vor mai bucura de funcţiile pe care le deţin şi care, din păcate, acum în prezent ne fac atât de mult rău. Aceşti indivizi îşi permit pentru că li se permite!', a mai spus Dorin Florea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel