Mugur Mihăescu, replică pentru Klaus Iohannis: Îmi dă cu minus...

Mugur Mihăescu către Klaus Iohannis: Gândiţi-vă de două ori dacă organizați alegerile  acum sau nu
Mugur Mihăescu către Klaus Iohannis: Gândiţi-vă de două ori dacă organizați alegerile acum sau nu

Mugur Mihăescu are o replică la adresa președintelui Klaus Iohannis, după conferința de presă  a șefului statului de luni seara.

„Bună seara, domnule preşedinte Iohannis. Am ascultat cu mare interes declaraţia dumneavoastră de la Cotroceni, din seara aceasta şi, ca orice cetăţean responsabil, sunt de acord. Trebuie să închidem HoReCa, teatre, şcoli, sport, pentru ca în decembrie să putem avea alegeri. Apoi, le vom deschide din nou înainte de alegeri. Vom avea alegeri. Ca de obicei, cum am avut şi la precedentele alegeri, vom avea chefuri spontane ale susţinătorilor, pe care nu putem să îi împiedicăm să sărbătorească victoria, nu-i aşa?

Se vor face în cel puţin 3.300 de localităţi, cum s-a întâmplat şi la alegerile trecute. După care ne vom infecta iar şi vom închide, din nou, HoReCa, teatre, şcoli. Şi sportul”, a declarat Mugur Mihăescu.

Mugur Mihăescu: Domnule președinte, îmi dă cu minus

”Păi, domnule preşedinte, îmi dă cu minus. Adică, sunt vreo câteva milioane de oameni cărora le cereţi să se sacrifice. Care nu vor mai avea locuri de muncă până atunci. Care nu vor mai avea bani. Vor avea copiii făcuţi ‘ţăndări’ de la şcolile online fără internet. Şi s-ar putea ca oamenii să aibă la alegeri o altă opţiune.

Aşa că, sfatul meu, dacă vreţi să le câştigaţi, gândiţi-vă de două ori dacă le organizaţi acum sau nu. Dar, oricum, dacă le organizăm, ştim ce facem: înainte de Revelion închidem Horeca, şcoli, teatre şi sport. Vă doresc multă sănătate. Multă baftă la alegeri!„  încheie Mugur Mihăescu postarea video de pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel