Mugur Mihăescu, după atacul lui Bulai la TVR: Ca în anii 1939. Atunci era o lege a naziștilor care te aresta dacă nu spuneai ce zice conducerea partidului

Mugur Mihăescu (Garcea) a reacționat după ce președintele Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă din Camera Deputaţilor, Ioan Bulai, a anunțat că va avea o întâlnire informală cu președintele CNA privind unele glume anti-mască/anti-vaccin din emisiunea de Revelion.

Sunt persoana non-grata pentru că mi-am permis să critic sau să râd, de fapt. Pur și simplu am avut tupeul groaznic să râd de ce se întâmplă. Din cauza asta, acești naziști care sunt, la ora actuală, prin CNA, alții sunt în ceva structuri și absurdități pseudo-politice, cred că ne fac pe toți să tăcem, să nu mai râdem, să nu mai vorbim?! Este exact ca în anii 1939. Atunci era o lege a naziștilor care te aresta dacă nu spuneai ce zice conducerea partidului. Nu mai avem voie să râdem? Nu avem voie în noaptea de Revelion să râdem? Am îndrăznit să atac, de fapt, să râd de anumite măsuri. a spus Mugur Mihăescu, la România TV.

Despre protestul pentru deschiderea școlilor din Piața Universității, Mugur Mihăescu a declarat:

Este dreptul fiecărui om să protesteze! Este un drept al democrației! Până acum, dacă ei nu erau lăsați să protesteze, era de vină ciuma roșie. La ora actuală, sunt de vină facțiunile acestea care au penetrat partidele politice. Sunt naziști, sunt naziști de cea mai joasă speță. Doar prin Rusia se întâmplă așa ceva. Nu m-ar mira ca, la un moment dat, să îi otrăvească pe unii care vorbesc.  La asta se pot preta! Cât de mică e diferența de la a interzice aceste drepturi până la măsuri dictatoriale ca în Rusia sau Coreea de Nord! (...) Am fost în piață, în iunie. Am purtat mască pentru că așa era cică legea și să nu o încalc. Mi-am spus oful! Le-am spus că nu comunică bine! Nu am voie să mai vorbesc? Trebuie să fim toți aliniați? Să fim ca pe vremea lui Ceaușescu? Aștia așa vor! a mai spus Mugur Mihăescu, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel