Mugur Isărescu, verificat de ANI. Cine l-a dat pe mâna inspectorilor

Agenția Națională de Integritate verifică declarația de avere a guvernatorului Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu, în urma unei sesizări formulate de Parakletos, o organizație condusă de avocatul Gheorghe Piperea, potrivit Digi 24.

Este de notorietate că relația între BNR și Piperea, unul dintre cei mai vocali avocați în spațiul public, este marcată de acrimonie.

ANI verifică declarația de avere a guvernatorului BNR în urma sesizării unei organizații nonguvernamentale care a remarcat o discrepanță între datele din declarația de avere și afirmațiile publice ale lui Mugur Isărescu, a declarat vineri purtătorul de cuvânt al BNR, Dan Suciu.

"Nu vorbim de o autosesizare, ci de o sesizare făcută de o organizație nonguvernamentală  care a considerat că există o neclaritate între declarația de avere a d-lui guvernator și declarațiile de acum două-trei săptămâni, o lună, când a uitat că luase un credit de la Volksbank. Componenta legală ține de declarația de avere care este prezentă pe site. Nu este prima oară când ANI verifică aceste declarații, deci mă aștept ca lucrurile să nu dureze mult și să fie clarificată toată această situație. Știu că ea a pornit de la această relativă confuzie, în urma acelei declarații", a declarat, vineri, într-o intervenție telefonică la Antena 3, purtătorul de cuvânt al BNR, Dan Suciu.

Mugur Isărescu, verificat de ANI. BNR: Sesizarea a pornit de la confuzie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel